Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Τρόφιμα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2013
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2019
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Οι πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες στα τρόφιμα, νομοθεσία και μέθοδος προσδιορισμού
Συγγραφέας:
Ουρανός, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Συντήρηση τροφίμων: _x000D_ ιστορική αναδρομή, _x000D_αρχές και τεχνικές έως τη βιομηχανική επανάσταση, συνοπτικά σύγχρονη τεχνολογία στη συντήρηση των τροφίμων
Συγγραφέας:
Κουμουνδούρου, Μαρία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Μελέτη εφαρμογή και εγκατάσταση συστήματος ISO 22000: 2005 στην εταιρεία προϊόντων ζύμης "Τροφές Α.Ε" και πιστοποίηση από τον φορέα TUV HELLAS
Συγγραφέας:
Καλαμάρας, Αθανάσιος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός αλλεργιογόνων ουσιών στα τρόφιμα
Συγγραφέας:
Γαϊτάνης, Σταύρος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Επισήμανση και ανιχνευσιμότητα αλλεργιογόνων ουσιών στα τρόφιμα
Συγγραφέας:
Λυμπιωτάκος, Λεωνίδας
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Ο νέος κανονισμός για την επισήμανση των τροφίμων
Συγγραφέας:
Στάμου, Αγγελική
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός μυκοτοξινών σε τρόφιμα
Συγγραφέας:
Μπορουλίτη, Μαρία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (8)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (8)
Λέξη-κλειδί
Τρόφιμα (8)
Νομοθεσία (3)
Αλλεργιογόνα (2)
Διασφάλιση ποιότητας (2)
HACCP (1)
Έλεγχος ποιότητας (1)
Βιομηχανική επανάσταση (1)
Δημητριακά (1)
Διατροφή (1)
Διατροφικά συστατικά (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (8)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (8)