Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Search
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search
Search Scope:
All of DSpace
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Filters
Selected filters:
Selected filters
Advisor: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Date Issued: 2017
Publication Date: 2016
Publication Date: 2010 - 2019
Type: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Advisor
Subject
Date issued
Publication date
Type
Keyword
Sort options
Results/page
5
10
20
40
60
80
100
Sort items by
relevance
Title
Issue Date
xmlui.ArtifactBrowser.AbstractSearch.sort_by.heal.publicationDate_dt
Type
in order
ascending
descending
Search Results
Now showing items 1-4 of 4
1
Title:
Μελέτη της εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων και αξιολόγηση των δοκιμών επικύρωσης των μεθόδων καθαρισμού σε επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων.
Author:
Μήτου, Καρολίνα - Αθανασία
Date:
2016-11-01
Title:
Ανάλυση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ISO 22000.
Author:
Σμυρλή, Σταυρούλα
Date:
2016-11-01
Title:
Ο ρόλος των Superfood στη διατροφή του ανθρώπου.
Author:
Μπαλούρδη - Κοντογιάννη, Άννα
Date:
2016-11-01
Title:
Η επιρροή του θαλασσινού, επιτραπέζιου και απιονισμένου νερού στην υφή και στην ποιότητα του ζυμαριού με τη χρήση αλεύρου τύπου 55%, 70% και αλεύρου σίκαλης.
Author:
Μοβσεσιάν, Ναταλί
Date:
2016-11-01
Now showing items 1-4 of 4
1
Search DSpace
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Discover
Type
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (4)
Advisor
Βαρζάκας, Θεόδωρος (4)
Κουτρουμπής, Φώτιος (1)
Keyword
Ποιότητα τροφίμων (2)
HACCP (1)
Superfoods (1)
Διασφάλιση ποιότητας (1)
Εστιατόρια (1)
Ζυμάρι (1)
Θρεπτικές ουσίες (1)
Κίνδυνοι τροφίμων (1)
Καταναλωτές (1)
Συστήματα ποιότητας (1)
... View More
Date Issued
2017 (4)
Publication Date
2016 (4)