Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Ζακυνθινός, Γεώργιος
Ημερομηνία Υποβολής: 2019
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2017
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Τίτλος:
Παρασκευή γιαουρτιού με χρήση ακινητοποιημένων γαλακτοβακίλλων
Συγγραφέας:
Δημητρέλλου, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μοσχολέμονου (Citrus Aurantifolia) και ρίγανης (Origanum Vulgare) στη συντήρηση χοιρινού κρέατος
Συγγραφέας:
Ζέλκα, Ειρήνη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Μείωση της επίγευσης της στέβιας με εκχύλισμα ελαιοκάρπου: η περίπτωση της μαννιτόλης
Συγγραφέας:
Σηφάκη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες αιθέριων ελαίων αλόης και βαλσαμόλαδου για τη συντήρηση κρέατος κοτόπουλου
Συγγραφέας:
Κορρέ, Νίκη
Ημερομηνία:
2017-05
Τίτλος:
Πετιμέζι ένα "χωρικό" προϊόν: παραγωγή και τεχνολογία
Συγγραφέας:
Τζανός, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Η β-γλυκάνη ως λειτουργικό συστατικό τροφίμων: μελέτη περίπτωσης, εμπλουτισμός πάστας ελιάς με β-γλυκάνη
Συγγραφέας:
Βερούτης, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Προφίλ λιπαρών οξέων και ολικών φαινολών σε καρπό φιστικιού (αραχίδας) υπό συνθήκες διαφορετικής μεταχείρισης ξήρανσης
Συγγραφέας:
Αλεβίζος, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Παραγωγή μουστάρδας: από τον σιναπόσπορο στο ράφι
Συγγραφέας:
Πετρινώλη, Πετρούλα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων φασκόμηλου (Salvia Officinalis) και σκόρδου (Allium Sativum) στη συντήρηση βόειου κρέατος
Συγγραφέας:
Κούτρα, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2017-05
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (9)
Επιβλέποντας
Ζακυνθινός, Γεώργιος (9)
Λέξη-κλειδί
Συντήρηση (3)
Αιθέρια έλαια (2)
Κρέας (2)
Αραχίδα (1)
Γάλα (1)
Γαλακτοβάκιλλοι (1)
Γιαούρτι (1)
Γλυκαντικές ουσίες (1)
Κοτόπουλο (1)
Λειτουργικά τρόφιμα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (9)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2017 (9)