Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Κανδύλης, Παναγιώτης
Λέξη-Κλειδί: Γιαούρτι
Λέξη-Κλειδί: Προβιοτικά
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2019
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-4 από 4
1
Τίτλος:
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ψαρρέα, Ουρανία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Παρασκευή προβιοτικής γιαούρτης με χρήση Lactobacillus casei ATCC 393 και πρεβιοτικών
Συγγραφέας:
Μαρινάκη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Χρήση Lactobacillus στην Παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Παλιούρα, Αλεξάνδρα
Ημερομηνία:
2014-06-01
Τίτλος:
Παρασκευή γιαούρτης με ελεύθερο και ακινητοποιημένο Lactobacillus plantarum.
Συγγραφέας:
Κωτσάκη, Πασχαλιά
Ημερομηνία:
2015-05-18
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-4 από 4
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (4)
Επιβλέποντας
Κανδύλης, Παναγιώτης (4)
Λέξη-κλειδί
Γιαούρτι (4)
Προβιοτικά (4)
Γάλα (2)
Καλλιέργεια (2)
Πείραμα (2)
Βιωσιμότητα (1)
Θρεπτικές ουσίες (1)
Παραγωγή (1)
Πειραματική μελέτη (1)
Πρεβιοτικά (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (1)
2015 (3)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2015 (1)
2014 (3)