Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Κουτρουμπής, Φώτης
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 11
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Ο ρόλος των πρόσθετων στην αρτοποιία
Συγγραφέας:
Τσιάμα, Αθανασία
Ημερομηνία:
2018-11
Τίτλος:
Aριστοποίηση συνθηκών λειτουργιάς διβαθμίου βιομηχανικού ομογενοποιητή πίεσης και ομογενοποιητή υπερήχων
Συγγραφέας:
Θεοδωροπούλου, Ηλιάνα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Σύγκριση ελαιολάδων και σπορέλαιων στην περιεκτικότητα στερολών
Συγγραφέας:
Μπίλια, Αικατερίνη Μαρία
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Σύγκριση ελαιολάδου και σπορέλαιων στην περιεκτικότητα φαινολικών ενώσεων
Συγγραφέας:
Μπουμπούκα, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Αμπελοοινική ζώνη πεζών δυναμική και προοπτικές
Συγγραφέας:
Λεβεντάκη, Παρασκευή
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Η τεχνική της διαύγασης του οίνου και τα πιθανά σφάλματά της
Συγγραφέας:
Χριστοδουλάκη, Αναστασία
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάπτυξη λευκού τυριού Κρήτης σε άλμη με προσθήκη ελιάς Καλαμών και καρυδιού
Συγγραφέας:
Τσαΐνης, Αντώνης
Ημερομηνία:
2017-05
Τίτλος:
Επίδραση της προσθήκης ενζύμων στο στάδιο μάλαξης κατά την παραγωγική διαδικασία έξτρα παρθένου ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Λιακοπούλου, Αρετή
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Παραγωγή τροφίμων με εκνέφωση
Συγγραφέας:
Κολιόλιου, Ελένη
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Η επίδραση των διαφορετικών αλεύρων (σίκαλης, ολικής, καλαμποκιού, χαρουπάλευρου και λευκού αλεύρου) στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ζυμαριών
Συγγραφέας:
Παναγιωτίνου, Παρασκευή
;
Σερέτη, Ελένη
Ημερομηνία:
2017
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 11
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (11)
Επιβλέποντας
Κουτρουμπής, Φώτης (11)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (3)
Λέξη-κλειδί
Ελαιόλαδο (4)
Οίνος (2)
Σπορέλαιο (2)
Ένζυμα (1)
Αλεύρι (1)
Αρτοποιία (1)
Αρτοσκευάσματα (1)
Αύξηση παραγωγικότητας (1)
Γαλακτωματοποίηση (1)
Γλουτένη (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (11)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (6)
2017 (5)