Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Ποιότητα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2013
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2019
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 15
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Ποιοτικός έλεγχος εμφιαλωμένων νερών
Συγγραφέας:
Μπεληγράδης, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης
Συγγραφέας:
Κουτίβα, Βασιλική
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή HACCP στην γραμμή παραγωγής πίτσας
Συγγραφέας:
Πλευράκη, Σταματία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Καλλιέργεια και μετασυλλεκτική διαχείριση σπαραγγιού
Συγγραφέας:
Βαΐκου, Παρασκευή
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Ποιότητα και ασφάλεια μηλοειδών και πυρηνοκάρπων
Συγγραφέας:
Βλαχάκη, Στεφανία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Η επίδραση της θερμοκρασίας στην αποικοδόμηση της χλωροφύλλης σε πράσινη πιπεριά: σύγκριση δύο μεθόδων προσδιορισμού
Συγγραφέας:
Πετσαλάκη, Αικατερίνη
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Ποιότητα και ασφάλεια στην παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών
Συγγραφέας:
Φατούρος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Το μέλι Κυθήρων: ποιότητα, παραγωγή, προοπτικές
Συγγραφέας:
Καλλινίκου, Ελένη
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Η νοθεία των τροφίμων: μελέτη περίπτωσης η νοθεία του ελαιόλαδου
Συγγραφέας:
Γεωργιάδου, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Τεχνολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της σταφίδας σουλτανίνας στο νομό Ηρακλείου
Συγγραφέας:
Μπελαδάκης, Εμμανουήλ Τίτος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 15
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (15)
Επιβλέποντας
Αγριοπούλου, Σοφία (3)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (3)
n/a (2)
Κώτσιρας, Αναστάσιος (2)
Ασημακοπούλου, Άννα (1)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (1)
Δημόπουλος, Ιωάννης (1)
Καραγγελής, Γεώργιος (1)
Κωνσταντόπουλος, Κωνσταντίνος (1)
Μαυριδόγλου, Γεώργιος (1)
Λέξη-κλειδί
Ποιότητα (15)
Έλεγχος ποιότητας (3)
HACCP (2)
Ελαιόλαδο (2)
Ελλάδα (2)
Καλλιέργεια (2)
Πείραμα (2)
Συγκομιδή (2)
Υπηρεσίες υγείας (2)
Φρούτα (2)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (15)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (15)