Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Φαρμάκης, Λάμπρος
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 35
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Εντοπισμός, ανίχνευση & εκτίμηση της επικινδυνότητας παρουσίας διοξινών σε τρόφιμα
Συγγραφέας:
Πανταζής, Κυριάκος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Βιοχημικές μεταβολές και διατροφικές ανάγκες κατά την άθληση
Συγγραφέας:
Αξαμπανόπουλος, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή βιοκαυσίμων από γενετικώς τροποποιημένο ζαχαρότευτλο
Συγγραφέας:
Μανώλης, Ευστάθιος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Χρήση προσθέτων σε ζωοτροφές με σκοπό τη μείωση των επιπέδων των μυκοτοξινών στο γάλα
Συγγραφέας:
Δρούγκανης, Ανδρέας
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Φασματοφωτομετρικός προσδιορισμός καφεΐνης στον καφέ
Συγγραφέας:
Αλυσανδράτου, Ελένη
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Επίδραση παραγωγικής διαδικασίας στα επίπεδα μυκοτοξινών σε γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα
Συγγραφέας:
Καλογεριάς, Αναστάσιος Άλκης
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Β-γλυκάνες: βιοσύνθεση, απομόνωση, ιδιότητες και πιθανές εφαρμογές τους
Συγγραφέας:
Αντωνομανωλάκης, Μιχάλης
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Χρήσεις, επεξεργασία, παράγωγα και ευεργετικές ιδιότητες του σουσαμιού
Συγγραφέας:
Χρυσοπούλου, Δήμα Νικολέττα
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Ανάπτυξη νέων βιοαντιδραστήρων επεξεργασίας σιταριού
Συγγραφέας:
Ταλιούρας, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός ολικού φωσφόρου, χρωστικών, νιτρωδών σε κρέας και αλλαντικά
Συγγραφέας:
Ξανθοπούλου, Ερασμία
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 35
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (35)
Επιβλέποντας
Φαρμάκης, Λάμπρος (35)
Λέξη-κλειδί
Τρόφιμα (8)
Διασφάλιση ποιότητας (3)
Ζύμωση (3)
Κρέας (3)
Πρότυπα ποιότητας (3)
Σταφύλια (3)
Υγεία (3)
(2)
Άμυλο (2)
Αιθέρια έλαια (2)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (35)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (7)
2012 (11)
2011 (8)
2010 (6)
2009 (3)