Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: n/a
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2013
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2016
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-5 από 5
1
Τίτλος:
Σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP στην παραγωγή και τυποποίηση ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Σαμπάνης, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή HACCP στην γραμμή παραγωγής πίτσας
Συγγραφέας:
Πλευράκη, Σταματία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Καλλιέργεια και μετασυλλεκτική διαχείριση σπαραγγιού
Συγγραφέας:
Βαΐκου, Παρασκευή
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Μικροβιολογικές αλλοιώσεις στα αρτοσκευάσματα
Συγγραφέας:
Σκανδάλης, Γιώργος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας και παραγωγική διαδικασία μονάδας παραγωγής παγωμένου επιδορπίου
Συγγραφέας:
Κουτσογιαννοπούλου, Πηνελόπη
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-5 από 5
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (5)
Επιβλέποντας
n/a (5)
Λέξη-κλειδί
Ασφάλεια τροφίμων (2)
Ποιότητα (2)
HACCP (1)
Έλεγχος ποιότητας (1)
Αρτοσκευάσματα (1)
Βατήρια (1)
Διασφάλιση ποιότητας (1)
Ελαιόλαδο (1)
Επεξεργασία τροφίμων (1)
Καλλιεργητική τεχνική (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (5)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (5)