Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Βαρζάκας, Θεόδωρος
Λέξη-Κλειδί: Άρτος
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-4 από 4
1
Τίτλος:
ISO 22000 σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων
Συγγραφέας:
Λίλιου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Η αλληλεπίδραση των πρώτων υλών στην παρασκευή ψωμιού: παραγωγική διαδικασία ψωμιού
Συγγραφέας:
Ιντζιρτζή, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2008-01-01
Τίτλος:
Μελέτη άρτου ελευθέρου γλουτένης με προσθήκη διαιτιτικών ινών από το φυτό PLANTAGO OVATA FORSK
Συγγραφέας:
Χαριτάκη, Αιμιλία- Μελένια
Ημερομηνία:
2016-12-05
Τίτλος:
Επίδραση της σκληρότητας διαφορετικών δειγμάτων νερού στην παρασκευή άρτου με άλευρα τύπου «ΜΑΛΑΚΟ» και «ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ »
Συγγραφέας:
Δημητρίου, Βαλεντίνα
Ημερομηνία:
2015-05-19
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-4 από 4
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (4)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (4)
Λέξη-κλειδί
Άρτος (4)
Αλεύρι (2)
Έλαια (1)
Ένζυμα (1)
Αρτοσκευάσματα (1)
Ασθένειες (1)
Γλουτένη (1)
Διαιτιτικές ίνες (1)
Λίπη (1)
Νερό (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (2)
2015 (2)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (1)
2015 (1)
2009 (1)
2008 (1)