Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Καλλιέργεια
Λέξη-Κλειδί: Πείραμα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2014
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2010 - 2019
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-3 από 3
1
Τίτλος:
Παρασκευή προβιοτικής γιαούρτης με χρήση Lactobacillus casei ATCC 393 και πρεβιοτικών
Συγγραφέας:
Μαρινάκη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Προσδιορισμός τροφοθρεπτικών συστατικών στα υπολλείματα καφέ και συσχέτιση ολικών φαινολικών ουσιών από τρία διαφορετικά είδη καφέ
Συγγραφέας:
Τσαρεσιώτη, Κλεονίκη
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Επίδραση της βασικής αζωτούχου λίπανσης στην ανάπτυξη και παραγωγή πατάτας σε ανοιξιάτικη καλλιέργεια
Συγγραφέας:
Σιδέρης, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-3 από 3
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (3)
Επιβλέποντας
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Κανδύλης, Παναγιώτης (1)
Κώτσιρας, Αναστάσιος (1)
Λέξη-κλειδί
Καλλιέργεια (3)
Πείραμα (3)
Γάλα (1)
Γιαούρτι (1)
Ιδιότητες (1)
Καφές (1)
Λίπανση (1)
Πατάτες (1)
Ποικιλίες (1)
Πρεβιοτικά (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (3)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2014 (3)