Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Αρτοσκευάσματα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-5 από 5
1
Τίτλος:
ISO 22000 σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων
Συγγραφέας:
Λίλιου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Ανίχνευση σορβικού και προπιονικού οξέος σε αρτοσκευάσματα εποχικού χαρακτήρα
Συγγραφέας:
Κουβόπουλος, Αντώνης
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Μικροβιολογικές αλλοιώσεις στα αρτοσκευάσματα
Συγγραφέας:
Σκανδάλης, Γιώργος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Διαχείριση ασφάλειας τροφίμων σε χώρο μαζικής εστίασης όπου παράγει αρτοσκευάσματα-σακχαρώδη προϊόντα-μη αλκοολούχα ποτά
Συγγραφέας:
Κουμπενάκη, Χριστίνα
Ημερομηνία:
2017
Τίτλος:
Οι ιδιότητες της γλουτένης και τα προϊόντα ελεύθερης γλουτένης
Συγγραφέας:
Κεντίκη, Μαρία Μαγδαληνή
Ημερομηνία:
2017
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-5 από 5
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (5)
Επιβλέποντας
n/a (2)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (1)
Κουτρουμπής, Φώτης (1)
Σαρηγιάννης, Ιωάννης (1)
Λέξη-κλειδί
Αρτοσκευάσματα (5)
Άρτος (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
Βατήρια (1)
Γλουτένη (1)
Δυσανεξία (1)
Μύκτες (1)
Οξέα (1)
Ποιοτικά πρότυπα (1)
Ποιοτικός έλεγχος (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (2)
2015 (3)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2017 (2)
2013 (1)
2010 (1)
2009 (1)