Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Γάλα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 22
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Κινητική απενεργοποίηση παθογόνων μικροοργανισμών στο γάλα με εφαρμογή υπερύψηλης πίεσης
Συγγραφέας:
Παπαδημάτος, Βασίλειος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Διαδικασία παραγωγής βιολογικού γάλακτος: ποιοτικά χαρακτηριστικά, τυποποίηση, πιστοποίηση.
Συγγραφέας:
Νικηφόρου, Νικόλ Στυλιανή
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Χρήση προσθέτων σε ζωοτροφές με σκοπό τη μείωση των επιπέδων των μυκοτοξινών στο γάλα
Συγγραφέας:
Δρούγκανης, Ανδρέας
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογές της μονοφασικής χρωματογραφίας φυγοκεντρικού πεδίου στη μελέτη των πρωτεϊνών του γάλακτος
Συγγραφέας:
Τσετσενέκος, Μαρίνος
Ημερομηνία:
2011-11-01
Τίτλος:
Παλμικό ηλεκτρικό πεδίο ως μια νέα μέθοδος στην επεξεργασία του γάλακτος
Συγγραφέας:
Κόφιτσας, Δημήτρης
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ψαρρέα, Ουρανία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Επίδραση του είδους του γάλακτος στην Παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ρουγγέρη, Αγνή
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Παρασκευή προβιοτικής γιαούρτης με χρήση Lactobacillus casei ATCC 393 και πρεβιοτικών
Συγγραφέας:
Μαρινάκη, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Διαδικασία παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών-εξοπλισμός: η περίπτωση της βιοτεχνίας ΗΛΙΣ
Συγγραφέας:
Φωτοπούλου, Φωτεινή
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος γραβιέρας στο τυροκομείο Ξυλούρης
Συγγραφέας:
Φουκάκη, Φανουρία
Ημερομηνία:
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 22
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (22)
Επιβλέποντας
Κανδύλης, Παναγιώτης (7)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (5)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (2)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Καπόλος Ιωάννης (1)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Μανωλοπούλου, Ελένη (1)
Παπαδοπούλου, Μαρία (1)
Ράϊκος, Βασίλης (1)
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Γάλα (22)
Γιαούρτι (5)
Προβιοτικά (5)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (3)
Ζύμωση (3)
Τυρί (3)
Βιολογικά τρόφιμα (2)
Καλλιέργεια (2)
Μικροοργανισμοί (2)
Παραγωγή (2)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (8)
2019 (3)
2015 (11)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2017 (3)
2016 (5)
2015 (3)
2014 (3)
2013 (2)
2012 (1)
2011 (1)
2010 (1)
2009 (2)