Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Τυρί
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 13
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
ISO 22 000 στο τυρί φέτα Δωδώνης
Συγγραφέας:
Κιτσάκη, Φλωρεντία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Γραμμή παραγωγής της φέτας "Δωδώνη"
Συγγραφέας:
Χαλαύτρης, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Εμπορία τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα
Συγγραφέας:
Σαχίνης, Χρήστος
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
ISO 22000 στη γραμμή παραγωγής του χαλουμιού
Συγγραφέας:
Ιωάννου, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην παρασκευή γιαούρτης
Συγγραφέας:
Ψαρρέα, Ουρανία
Ημερομηνία:
2014-01-01
Τίτλος:
Παραγωγική διαδικασία και ποιοτικός έλεγχος γραβιέρας στο τυροκομείο Ξυλούρης
Συγγραφέας:
Φουκάκη, Φανουρία
Ημερομηνία:
Τίτλος:
Ποιότητα και ασφάλεια στην παραγωγή του τυριού σφέλα. Σύστημα HACCP.
Συγγραφέας:
Χολή, Γεωργία - Μαρία
Ημερομηνία:
2015-06-01
Τίτλος:
Ανάπτυξη προϊόντος, αξιοποίηση του τυρογάλακτος ως διαιτητικό προϊόν
Συγγραφέας:
Τομαρά, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάπτυξη προϊόντος τύρου με έμφαση στην περιεκτικότητα των λιπαρών οξέων προκειμένου να πάρουν ισχυρισμό υγείας
Συγγραφέας:
Κουλάκη, Παναγιώτα
;
Κούσουλα, Ευαγγελία
Ημερομηνία:
2018
Τίτλος:
Ανάπτυξη λευκού τυριού Κρήτης σε άλμη με προσθήκη ελιάς Καλαμών και καρυδιού
Συγγραφέας:
Τσαΐνης, Αντώνης
Ημερομηνία:
2017-05
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 13
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (13)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (6)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
n/a (1)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (1)
Κανδύλης, Παναγιώτης (1)
Κουτρουμπής, Φώτης (1)
Κουτρουμπής, Φώτιος (1)
Λούμου, Αγγελική (1)
Λέξη-κλειδί
Τυρί (13)
Γάλα (3)
Τυροκόμηση (3)
HACCP (2)
Έλεγχος ποιότητας (2)
Ποιοτικά πρότυπα (2)
Ήπειρος (1)
Ασφάλεια του προϊόντος (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (3)
2019 (3)
2017 (1)
2015 (6)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2018 (2)
2017 (1)
2016 (3)
2015 (1)
2014 (1)
2010 (3)
2009 (1)