Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Ποιοτικός έλεγχος
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2009
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2000 - 2009
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 17
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη παραγωγή μαρμελάδας φράουλας και μήλου
Συγγραφέας:
Μανουσάκη, Θεοδώρα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή του συστήματος HACCP και κρίσιμα σημεία ελέγχου σε μονάδα παραγωγής χυμού ροδάκινου
Συγγραφέας:
Γιαννουσοπούλου, Γεωργία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Συγκριτική μελέτη ανάμεσα στο σύστημα ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) και στο νέο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 σε οινοποιείο
Συγγραφέας:
Μάστορας, Ορφέας Αλέξανδρος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
ISO 22000 σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων
Συγγραφέας:
Λίλιου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Διαδικασία παραγωγής: ποιοτικά χαρακτηριστικά, μελέτη & εφαρμογή του σχεδίου HACCP στην παραγωγή ούζου
Συγγραφέας:
Νέζης, Φώτης
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε γραμμή παραγωγής dressing
Συγγραφέας:
Πασχάλης, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Η σημερινή κατάσταση στην αγορά κρέατος: ενέργειες για τη πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 22000 σε βιομηχανία κρέατος
Συγγραφέας:
Καρδάση, Ελένη
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Ανάλυση και εφαρμογή του συστήματος HACCP (ανάλυση επικινδυνότητας και σημεία ελέγχου) σε ζαχαροπλαστείο με παράδειγμα εφαρμογής σε γαλακτομπούρεκο
Συγγραφέας:
Μητσέα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Διαδικασία παραγωγής βιολογικού γάλακτος: ποιοτικά χαρακτηριστικά, τυποποίηση, πιστοποίηση.
Συγγραφέας:
Νικηφόρου, Νικόλ Στυλιανή
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Στάδια παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος σε βιομηχανία γιαούρτης
Συγγραφέας:
Κωσταβάρας, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 17
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (17)
Επιβλέποντας
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (7)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (5)
Κάτσου, Πελαγία (2)
Καραγγελής, Γεώργιος (1)
Καραμουσαντάς, Δημήτριος (1)
Λούμου, Αγγελική (1)
Μανωλοπούλου, Ελένη (1)
Λέξη-κλειδί
Ποιοτικός έλεγχος (17)
Ποιοτικά πρότυπα (8)
Αλκοολούχα ποτά (2)
Αμπελώνες (2)
Αποστάγματα (2)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (2)
Παραγωγή (2)
Πρότυπα ποιότητας (2)
Τρόφιμα (2)
Υγιεινή (2)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (17)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2009 (17)