Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Search
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search
Search Scope:
All of DSpace
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Filters
Selected filters:
Selected filters
Keyword: Γιαούρτι
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Advisor
Subject
Date issued
Publication date
Type
Keyword
Sort options
Results/page
5
10
20
40
60
80
100
Sort items by
relevance
Title
Issue Date
xmlui.ArtifactBrowser.AbstractSearch.sort_by.heal.publicationDate_dt
Type
in order
ascending
descending
Search Results
Now showing items 1-10 of 10
1
Title:
Στάδια παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος σε βιομηχανία γιαούρτης
Author:
Κωσταβάρας, Κωνσταντίνος
Date:
2009-01-01
Title:
Βελτιστοποίηση των ρεολογικών ιδιοτήτων του γιαουρτιού και ποιοτικές αλλαγές κατά τη διάρκεια αποθήκευσης στα διαφορετικά υλικά συσκευασίας
Author:
Δανιηλίδου, Δέσποινα
Date:
2013-01-01
Title:
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην παρασκευή γιαούρτης
Author:
Ψαρρέα, Ουρανία
Date:
2014-01-01
Title:
Επίδραση του είδους του γάλακτος στην Παρασκευή γιαούρτης
Author:
Ρουγγέρη, Αγνή
Date:
2014-01-01
Title:
Παρασκευή προβιοτικής γιαούρτης με χρήση Lactobacillus casei ATCC 393 και πρεβιοτικών
Author:
Μαρινάκη, Ευαγγελία
Date:
2014-01-01
Title:
Χρήση Lactobacillus στην Παρασκευή γιαούρτης
Author:
Παλιούρα, Αλεξάνδρα
Date:
2014-06-01
Title:
Παρασκευή γιαουρτιού με χρήση ακινητοποιημένων γαλακτοβακίλλων
Author:
Δημητρέλλου, Δήμητρα
Date:
2017
Title:
Η επίδραση των προβιοτικών και των πρεβιοτικών στο γιαούρτι
Author:
Σινάνης, Παναγιώτης
Date:
2018
Title:
Χρήση Lactobacillus helveticus στην παραγωγή γιαούρτης: επίδραση αρχικής συγκέντρωσης
Author:
Ψυχογυιού, Δήμητρα
Date:
2015-05-16
Title:
Παρασκευή γιαούρτης με ελεύθερο και ακινητοποιημένο Lactobacillus plantarum.
Author:
Κωτσάκη, Πασχαλιά
Date:
2015-05-18
Now showing items 1-10 of 10
1
Search DSpace
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Discover
Type
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (10)
Advisor
Κανδύλης, Παναγιώτης (6)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (2)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Καραγγελής, Γεώργιος (1)
Keyword
Γιαούρτι (10)
Γάλα (5)
Προβιοτικά (5)
Καλλιέργεια (3)
Θρεπτικές ουσίες (2)
Παραγωγή (2)
Πείραμα (2)
Πρεβιοτικά (2)
Βιωσιμότητα (1)
Γαλακτοβάκιλλοι (1)
... View More
Date Issued
2020 (2)
2019 (2)
2015 (6)
Publication Date
2018 (1)
2017 (1)
2015 (2)
2014 (4)
2013 (1)
2009 (1)