Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Διασφάλιση ποιότητας
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 43
1
2
3
4
. . .
5
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Ενίσχυση του υποχρεωτικού λογιστικού ελέγχου των εισηγμένων επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Συγγραφέας:
Μπούτσερου, Ελένη
Ημερομηνία:
2004-01-01
Τίτλος:
Σύγκριση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ISO 22000 & BRC
Συγγραφέας:
Μενέλαου, Λάμπρος
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μεταποιητική μονάδα ξηρών σύκων στο νομό Μεσσηνίας
Συγγραφέας:
Πολίτη, Διονυσία
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Λειτουργία γραμμής παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης κατά ISO 22000
Συγγραφέας:
Κουτσή, Ξανθή Παναγιούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή και επεξεργασία λευκών αποσταγμάτων κατά ISO 2200 για παραγωγή τσίπουρου και ούζου
Συγγραφέας:
Γρηγορίου, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε μονάδα παραγωγής αλεύρων: ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμα σημεία ελέγχου
Συγγραφέας:
Γούλου, Χριστίνα
Ημερομηνία:
2011-05-01
Τίτλος:
Τα HACCHP σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής
Συγγραφέας:
Ζιώγα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Τυποποίηση και συσκευασία ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Παπαμακαρίου, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2011-11-01
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή συστήματος BRC σε εταιρεία επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων (ακτινίδιο και κεράσι)
Συγγραφέας:
Νικηφορίδης, Στέργιος
Ημερομηνία:
2010-05-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 43
1
2
3
4
. . .
5
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (43)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (10)
n/a (3)
Μανωλοπούλου, Ελένη (3)
Φαρμάκης, Λάμπρος (3)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Κουτρουμπής, Φώτιος (2)
Λούμου, Αγγελική (2)
Αγριοπούλου, Σοφία (1)
Αλευράς, Παναγιώτης (1)
Βαμβακάς, Σωτήριος (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Διασφάλιση ποιότητας (43)
Ποιότητα (11)
Πρότυπα ποιότητας (7)
Νομοθεσία (6)
HACCP (5)
Ελαιόλαδο (5)
Ελιές (4)
Τρόφιμα (4)
Υπηρεσίες υγείας (4)
Διαχείριση ολικής ποιότητας (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2019 (5)
2017 (1)
2015 (37)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2010 - 2018 (25)
2001 - 2009 (17)