Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2020
Επιβλέπων: Κανδύλης, Παναγιώτης
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου γάλακτος (αγελαδινό-κατσικίσιο σε αναλογία 1:1) κατά την διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Κοντογιάννη, Άρτεμις
Ημερομηνία:
2016-06-07
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας ακινητοποιημένων κυττάρων LACTOBACILLUS CASEI σε συνθήκες προσομοίωσης του γαστροεντερικού συστήματος
Συγγραφέας:
Καραθανάση, Μαρία
Ημερομηνία:
2016-06-06
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου αγελαδινού γάλακτος κατά τη διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Σαλαμούρα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2015-05-07
Τίτλος:
Παρασκευή ζυμωμένου γάλακτος με χρήση ακινητοποιημένων κυττάρων LACTOBACILLUS CASEI σε μήλο
Συγγραφέας:
Ντούνη, Παγώνα
Ημερομηνία:
2015-06-22
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας μικροενθυλακωμένων κυττάρων LACTOBACILLUS CASEI σε συνθήκες προσομοίωσης του Γαστρεντερικού συστήματος
Συγγραφέας:
Μαράκου, Αγγελική
Ημερομηνία:
2015-05-18
Τίτλος:
Χρήση Lactobacillus helveticus στην παραγωγή γιαούρτης: επίδραση αρχικής συγκέντρωσης
Συγγραφέας:
Ψυχογυιού, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2015-05-16
Τίτλος:
Παρασκευή ζυμώμενου γάλακτος με χρήση ξηραμένων κυττάρων lactobacillus casei με ψεκασμο
Συγγραφέας:
Πάλλη, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2015-11-13
Τίτλος:
Παρασκευή γιαούρτης με ελεύθερο και ακινητοποιημένο Lactobacillus plantarum.
Συγγραφέας:
Κωτσάκη, Πασχαλιά
Ημερομηνία:
2015-05-18
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου κατσικίσιου γάλακτος κατά την διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Κατσίπη, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2015-07-24
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (9)
Επιβλέποντας
Κανδύλης, Παναγιώτης (9)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (1)
Λέξη-κλειδί
Προβιοτικά (6)
Γάλα (4)
Ζύμωση (4)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (3)
Οξύτητα (3)
Βιωσιμότητα (2)
Γιαούρτι (2)
Ξήρανση με ψεκασμό (2)
Έλεγχος (1)
Γαστρεντερικό σύστημα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (9)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (2)
2015 (7)