Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2020
Επιβλέπων: Καπόλος, Ιωάννης
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 13
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Μελέτη της προσρόφησης εκχυλισμάτων σε άμυλο διαφορετικής προέλευσης
Συγγραφέας:
Νικητάκης, Σπυρίδων
Ημερομηνία:
2016-11-23
Τίτλος:
Διατροφική αξία και βιοδραστικές ουσίες του ελαιόλαδου και οφέλη για την υγεία
Συγγραφέας:
Κωνσταντινόπουλος, Σωτήριος
Ημερομηνία:
2016-11-09
Τίτλος:
«Μελέτη της επίδρασης επιφανειοδραστικών ενώσεων στο μέγεθος των λιποσφαιριδίων του γάλακτος με Μονοφασική Χρωματογραφία Πεδίου και με Δυναμική Σκέδαση Φωτός
Συγγραφέας:
Παϊαυλά, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2016-11-17
Τίτλος:
Μελέτη της επίδρασης του υψομέτρου καλλιέργειας της ποικιλίας “ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΟ” στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου οίνου
Συγγραφέας:
Στεργίου, Φώτης
Ημερομηνία:
2016-10-27
Τίτλος:
Οι αντικαρκινικές ιδιότητες του κρόκου Κοζάνης
Συγγραφέας:
Παπαδημητρίου, Ουρανία
Ημερομηνία:
2016-06-05
Τίτλος:
Κινητική μελέτη της συσσωμάτωσης νανοσωματιδίων σε διατροφικά προϊόντα με την τεχνική της Μονοφασικής Χρωματογραφίας Πεδίου
Συγγραφέας:
Σταθάς, Ιωάννης
Ημερομηνία:
2016-11-23
Τίτλος:
Ανάπτυξη μεθοδολογίας για σύγκριση των αποτελεσμάτων των αρωματικών χαρακτηριστικών ελαιολάδου με βάση χημική και γευσιγνωστική ανάλυση
Συγγραφέας:
Μητροπούλου, Μαργαρίτα
Ημερομηνία:
2016-07-05
Τίτλος:
Επίδραση του Διοξειδίου του Άνθρακα ως παράγοντα ξήρανσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του σαπουνιού
Συγγραφέας:
Μαντζιώρη, Μαρία
Ημερομηνία:
2016-07-05
Τίτλος:
Προσδιορισμός Δεσοξυνιβαλενόλης και Αφλατοξινών σε εμπορικά προϊόντα στο Νομό Μεσσηνίας
Συγγραφέας:
Ντουμπάκη, Ελένη
Ημερομηνία:
2015-06-24
Τίτλος:
Μεθοδολογίες χαρακτηρισμού νανοσωματιδίων σε τρόφιμα
Συγγραφέας:
Μαρκουλάκη, Άννα - Δήμητρα
Ημερομηνία:
2015-06-02
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 13
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (13)
Επιβλέποντας
Καπόλος, Ιωάννης (13)
Λέξη-κλειδί
Πειραματική μελέτη (3)
Χρωματογραφία (3)
Ελαιόλαδο (2)
Μυκοτοξίνες (2)
Νανοτεχνολογία (2)
Σιτάρι (2)
Άμυλο (1)
Αντικαρκινικές Ιδιότητες (1)
Αρωματικές ενώσεις (1)
Αρωματικές ύλες (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (13)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (8)
2015 (5)