Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Εμβέλεια Αναζήτησης:
Σε όλο το Αποθετήριο
Αρχειακό υλικό (Διοικητικά έγγραφα κλπ.)
Δημοσιεύσεις Διδακτικού Προσωπικού
Διδακτικό υλικό
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις ΤΕΙ Πελοποννήσου
Μεταπτυχιακές Εργασίες
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2020
Λέξη-Κλειδί: Γάλα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Τίτλος:
Διαφορές στη σύνθεση βιολογικού και συμβατικού γάλακτος
Συγγραφέας:
Μαθιού, Βασιλική
Ημερομηνία:
2016-11-24
Τίτλος:
Σύγχρονες και ταχείες μέθοδοι για τον ποιοτικό έλεγχο και ποσοτικό προσδιορισμό των συστατικών του γάλακτος
Συγγραφέας:
Δρακοπούλου, Ιωάννα
Ημερομηνία:
2016-06-07
Τίτλος:
«Μελέτη της επίδρασης επιφανειοδραστικών ενώσεων στο μέγεθος των λιποσφαιριδίων του γάλακτος με Μονοφασική Χρωματογραφία Πεδίου και με Δυναμική Σκέδαση Φωτός
Συγγραφέας:
Παϊαυλά, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2016-11-17
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου γάλακτος (αγελαδινό-κατσικίσιο σε αναλογία 1:1) κατά την διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Κοντογιάννη, Άρτεμις
Ημερομηνία:
2016-06-07
Τίτλος:
Μελέτη του λίπους στο γάλα σε σχέση με το λίπος και την υγρασία του τελικού προϊόντος
Συγγραφέας:
Γιανναρά, Μαρία - Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2016-05-12
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου αγελαδινού γάλακτος κατά τη διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Σαλαμούρα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2015-05-07
Τίτλος:
Χρήση Lactobacillus helveticus στην παραγωγή γιαούρτης: επίδραση αρχικής συγκέντρωσης
Συγγραφέας:
Ψυχογυιού, Δήμητρα
Ημερομηνία:
2015-05-16
Τίτλος:
Μελέτη βιωσιμότητας της χαρακτηριστικής μικροχλωρίδας προβιοτικού ζυμωμένου κατσικίσιου γάλακτος κατά την διάρκεια αποθήκευσης σε οικιακό ψυγείο
Συγγραφέας:
Κατσίπη, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2015-07-24
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (8)
Επιβλέποντας
Κανδύλης, Παναγιώτης (4)
Βαμβακάς, Σωτήριος Σπυρίδων (2)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (1)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Καπόλος, Ιωάννης (1)
Λέξη-κλειδί
Γάλα (8)
Ζύμωση (3)
Προβιοτικά (3)
Έλεγχος (1)
Αντιβιοτικά (1)
Βιολογικά τρόφιμα (1)
Γαλακτωματοποιητές (1)
Γαλακτώματα (1)
Γιαούρτι (1)
Διαδικασία παραγωγής (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2020 (8)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2016 (5)
2015 (3)