dc.contributor.author |
Αναγνωστοπούλου, Παναγιώτα |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T17:36:20Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T03:00:40Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/13525 |
|
dc.title |
Επίδραση της θερμοκρασίας συντήρησης στα φυσιολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά δύο ποικιλιών μήλων Delicious Pilafa και Granny Smith |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.classification |
|
el |
heal.keyword |
Αναπνοή |
el |
heal.keyword |
Αιθυλένιο |
el |
heal.keyword |
Μήλα |
el |
heal.keyword |
Ποικιλίες |
el |
heal.keyword |
Ποιοτικά χαρακτηριστικά |
el |
heal.keyword |
Πειραματική μελέτη |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2005-10-01 |
el |
heal.abstract |
Σκοπός της εργασίας είναι η μελέτη των φυσιολογικών και των ποιοτικών χαρακτηριστικών μηλών ποικιλίας Delicious Pilafa και Granny Smith, κατά τη διάρκεια της συντήρησής τους σε διαφορετικές θερμοκρασίες (0 C, 5 C, 10 C και 25 C). Συγκεκριμένα μελετήθηκαν: η αναπνευστική δραστηριότητα των καρπών, η παραγωγή αιθυλενίου, η μεταβολή της υφής (αντίσταση στο τρύπημα-παραμόρφωση), η απώλεια βάρους και η μεταβολή του χρώματος κατά τη διάρκεια της συντήρησης. Στο πρώτο μέρος (θεωρητικό) παρουσιάζει μια γενική αναφορά στα φυσιολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που μελετήθηκαν καθώς και οι παράγοντες από τους οποίος επηρεάζονται. Το δεύτερο μέρος που αποτελεί και το πειραματικό μέρος της μελέτης, αναφέρεται στα υλικά, τις μεθόδους, τα αποτελέσματα (διαγράμματα και πίνακες) και τα σχόλια αυτών. |
el |
heal.advisorName |
Μανωλοπούλου, Ελένη |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
100 |
* |