dc.contributor.author |
Παναγιωτοπούλου, Γεωργία |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T18:11:27Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:10:35Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/13539 |
|
dc.title |
Σποροπαραγωγή, καλλιέργεια και καλλιεργούμενες ποικιλίες κρεμμυδιού στην Ελλάδα |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Κρεμμύδια |
el |
heal.keyword |
Σπόροι για σπορά |
el |
heal.keyword |
Καλλιέργεια |
el |
heal.keyword |
Ποικιλίες |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2012-01-01 |
el |
heal.abstract |
Στα πλαίσια της παρούσας πτυχιακής έγινε αναφορά στην σποροπαραγωγή, στην καλλιέργεια και στις καλλιεργούμενες ποικιλίες του κρεμμυδιού στην Ελλάδα. Το κρεμμύδι είναι το πιο σημαντικό φαγώσιμο βολβώδες λαχανικά, όσο αναφορά την ποσότητα της καλλιέργειας και εμπορεύματος. Αποτελεί μέρος μιας σωστής διατροφής και με τα πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία που περιέχει συμβάλει στη διατήρηση της καλής υγείας. Η εργασία αποτελείται από τρία μέρη. Στο πρώτο παρουσιάζεται η σποροπαραγωγή του κρεμμυδιού, στο δεύτερο παρουσιάζεται η καλλιέργεια του κρεμμυδιού και στο τρίτο γίνεται παράθεση των σπουδαιότερων καλλιεργούμενων ποικιλιών στην Ελλάδα. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η πτυχιακή χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες από αγγλικές και ελληνικές βιβλιογραφίες καθώς επίσης και διευθύνσεις από το διαδίκτυο. |
el |
heal.advisorName |
Μουρούτογλου, Χρήστος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
102 |
* |