dc.contributor.author |
Μιχαηλίδου, Αντριανή |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T18:12:08Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:10:51Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/13579 |
|
dc.title |
Εφαρμογή συστήματος ασφάλειας γεωργικών προϊόντων παραγόμενα σε θερμοκηπιακές μονάδες (μαρούλι-ντομάτα) |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Ασφάλεια του προϊόντος |
el |
heal.keyword |
Τρόφιμα |
el |
heal.keyword |
Πρότυπα ποιότητας |
el |
heal.keyword |
Θερμοκήπια |
el |
heal.keyword |
Τομάτες |
el |
heal.keyword |
Μαρούλια |
el |
heal.keyword |
Συγκομιδή |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2011-04-01 |
el |
heal.abstract |
Στόχοι της μελέτης αυτής είναι βασικά η ικανοποίηση των προδιαγραφών που η Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας μας έχει θέσει ως αποφοίτους και να κρατήσει ένα ψηλό επίπεδο ερευνητικής διαδικασίας και πρόσθετης αξίας στο υπό έρευνα θέμα. Ακόμα θα προσπαθήσει να παρουσίαση το τι πρέπει γίνεται στη από πλευράς παραγωγών και εμπόρων σήμερα, στη παραγωγή και εμπορία της ντομάτας και του μαρουλιού, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί εύκολα να αντιληφθεί τη σημασία της ορθής καλλιέργεια αλλά και υγιεινής στη όλη διαδικασία από τη συγκομιδή μέχρι τα χέρια του καταναλωτή, όπως οι νόμοι και οι κανονισμοί (εθνικοί και διεθνείς) απαιτούν. |
el |
heal.advisorName |
Καραμουσαντάς, Δημήτριος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
123 |
* |