dc.contributor.author |
Συνεσίου, Γαβριήλ |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T18:13:15Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:11:07Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/13636 |
|
dc.title |
Η καλλιέργεια του μαρουλιού Ρωμάνα ή Κως στην Κω |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Μαρούλια |
el |
heal.keyword |
Καλλιέργεια |
el |
heal.keyword |
Ποικιλίες |
el |
heal.keyword |
Ασθένειες |
el |
heal.keyword |
Κως |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2011-01-01 |
el |
heal.abstract |
Η παρακάτω πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα «Η καλλιέργεια του μαρουλιού Ρωμάνα ή Κως στην Κω». Αποτελείται από πέντε κεφάλαια. Το πρώτο κεφάλαιο κάνει λόγο γενικά για το μαρούλι, την καταγωγή του και τη θρεπτική του αξία. Το δεύτερο κεφάλαιο περιγράφει τα βοτανικά χαρακτηριστικά του μαρουλιού. Το τρίτο κεφάλαιο αναλύει τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις μιας καλλιέργειας μαρουλιού. Το τέταρτο κεφάλαιο αναφέρεται στις διάφορες ποικιλίες του μαρουλιού και δίνει τα χαρακτηριστικά της κάθε μίας. Το πέμπτο κεφάλαιο εξετάζει τους εχθρούς και τις ασθένειες που μπορούν να πλήξουν μία καλλιέργεια μαρουλιού. Η εργασία κλείνει με την παράθεση των συμπερασμάτων. |
el |
heal.advisorName |
Πανής, Βασίλειος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
58 |
* |