Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Η καλλιέργεια του σπαραγγιού: προοπτικές και προβλήματα

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Λυμπεροπούλου, Ανδριάνα el
dc.date.accessioned 2015-11-24T18:13:51Z
dc.date.available 2015-11-25T03:11:23Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/13695
dc.title Η καλλιέργεια του σπαραγγιού: προοπτικές και προβλήματα el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Σπαράγγι el
heal.keyword Πολλαπλασιασμός el
heal.keyword Έδαφος el
heal.keyword Λίπανση el
heal.keyword Άρδευση el
heal.keyword Συγκομιδή el
heal.keyword Ποιότητα el
heal.keyword Ασθένειες el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2013-01-01 el
heal.abstract Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως στόχο να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο καλλιεργείται το σπαράγγι στη χώρα μας, τις προοπτικές, καθώς και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στο πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζονται τα βοτανικά χαρακτηριστικά του φυτού καθώς και τα μέρη από τα οποία αποτελείται. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναφέρονται πληροφορίες σχετικά με τον πολλαπλασιασμό του φυτού. Στο τρίτο και τέταρτο κεφάλαιο αντίστοιχα, γίνεται αναφορά στο έδαφος και τη λίπανση, παράγοντες που είναι απαραίτητοι για την επιτυχία κάθε καλλιέργειας. Στο πέμπτο και τελευταίο κεφάλαιο γίνεται λόγος για τις κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες. Στο έκτο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στην άρδευση καθώς και στις μεθόδους εφαρμογής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Στο έβδομο κεφάλαιο παρουσιάζεται ο προγραμματισμός της καλλιέργειας και οι εργασίες που πρέπει να πραγματοποιούνται ανά έτος. Στο όγδοο κεφάλαιο αναφέρονται οι Ειδικές καλλιεργητικές φροντίδες που είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν. Στα κεφάλαια εννέα και δέκα, αντίστοιχα, γίνεται λόγος για τη συγκομιδή και τη συσκευασία του προϊόντος. Στο ενδέκατο κεφάλαιο παρουσιάζονται οι ποιοτικές προδιαγραφές. Στο δωδέκατο κεφάλαιο αναφέρονται οι διαδικασίες συντήρησης και αποθήκευσης του προϊόντος. Στο τελευταίο κεφάλαιο παρουσιάζονται οι κυριότεροι εχθροί του σπαραγγιού. Τέλος, παρουσιάζονται τα συμπεράσματα από την εκπόνηση της παρούσας εργασίας. el
heal.advisorName Κώτσιρας, Αναστάσιος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 52 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές