dc.contributor.author |
Τσάβου, Ελένη |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T20:12:39Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:01:35Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14041 |
|
dc.title |
Η επίδραση της αζωτούχου και μαγνησιούχου λίπανσης στη θρεπτική κατάσταση της καλλιέργειας πατάτας ποικιλίας spunta |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Πατάτες |
el |
heal.keyword |
Ποικιλίες |
el |
heal.keyword |
Πολλαπλασιασμός |
el |
heal.keyword |
Καλλιέργεια |
el |
heal.keyword |
Θρέψη |
el |
heal.keyword |
Λίπανση |
el |
heal.keyword |
Πείραμα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2006-03-01 |
el |
heal.abstract |
Σκοπός της πτυχιακής μου εργασίας είναι η περιγραφή της καλλιέργειας πατάτας και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του πειραματικού αγρού, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο « Η λίπανση της καλλιέργειας πατάτας στο Ν.Μεσσηνίας από το Ινστιτούτο Ελαίας και οπωροκηπευτικών της Καλαμάτας του ΕΘ.Ι.Α.Γ.Ε, σε συνεργασία με το εργαστήριο Εδαφολογίας και Λιπασματολογίας του ΤΕΙ Καλαμάτας. Η εργασία αποτελείται από 2 μέρη, το γενικό όπου περιγράφονται γενικά στοιχεία για την καλλιέργεια της πατάτας, και το πειραματικό μέρος όπου αναφέρεται στα υλικά και μέθοδοι, στα αποτελέσματα συζήτηση και συμπεράσματα. |
el |
heal.advisorName |
Καββαδίας, Βίκτωρας |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
112 |
* |