dc.contributor.author | Νάζου, Αικατερίνη | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T20:12:41Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:01:35Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14042 | |
dc.title | Η επίδραση της ζωτούχου και καλιούχου λίπανσης στη θρεπτική κατάσταση της καλλιέργειας πατάτας ποικιλίας spunta | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Πατάτες | el |
heal.keyword | Ποικιλίες | el |
heal.keyword | Πολλαπλασιασμός | el |
heal.keyword | Καλλιέργεια | el |
heal.keyword | Θρέψη | el |
heal.keyword | Λίπανση | el |
heal.keyword | Πείραμα | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2006-03-01 | el |
heal.abstract | Σκοπός της πτυχιακής μου εργασίας είναι η περιγραφή της καλλιέργειας πατάτας και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του πειραματικού αγρού, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο « Η λίπανση της καλλιέργειας πατάτας στο Ν.Μεσσηνίας από το Ινστιτούτο Ελαίας και οπωροκηπευτικών της Καλαμάτας του ΕΘ.Ι.Α.Γ.Ε, σε συνεργασία με το εργαστήριο Εδαφολογίας και Λιπασματολογίας του ΤΕΙ Καλαμάτας. Η εργασία αποτελείται από 2 μέρη, το γενικό όπου περιγράφονται γενικά στοιχεία για την καλλιέργεια της πατάτας, και το πειραματικό μέρος όπου αναφέρεται στα υλικά και μέθοδοι, στα αποτελέσματα, συζήτηση και συμπεράσματα. | el |
heal.advisorName | Καββαδίας, Βίκτωρας | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 119 | * |