dc.contributor.author |
Δαλαμάγκας, Χρήστος |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T20:12:53Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:01:40Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14061 |
|
dc.title |
Σποροπαραγωγή τομάτας και αγγουριού στην Ελλάδα: προβλήματα και προοπτικές |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Σπόροι για σπορά |
el |
heal.keyword |
Τομάτες |
el |
heal.keyword |
Αγγούρια |
el |
heal.keyword |
Παραγωγή |
el |
heal.keyword |
Καλλιεργητική τεχνική |
el |
heal.keyword |
Εμπορία |
el |
heal.keyword |
|
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2007-01-01 |
el |
heal.abstract |
Το θέμα της πτυχιακής εργασίας είναι η σποροπαραγωγή κηπευτικών στην Ελλάδα με έμφαση το αγγούρι και την τομάτα. Αναφέρονται οι βασικοί σκοποί και οι βασικές αρχές της σποροπαραγωγής, γίνεται αναφορά στα προβλήματα και τις προοπτικές που έχει στην Ελλάδα καθώς επίσης στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται, στις ειδικές μεταχειρίσεις, και στις οργανωτικές και διαδικαστικές πτυχές. Ακολουθεί λεπτομερής αναφορά των μεταχειρίσεων και διαδικασιών που χρειάζονται η τομάτα και το αγγούρι με σκοπό την σποροπαραγωγή τους. |
el |
heal.advisorName |
Κανάκης, Ανδρέας |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
112 |
* |