dc.contributor.author | Παναγιωτακοπούλου, Λυγερή | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T20:14:17Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:02:11Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14152 | |
dc.title | Η παραγωγή των βιολογικών προϊόντων στο νομό Μεσσηνίας (2001-2006): προβλήματα - προοπτικές | el |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.secondaryTitle | el | |
heal.keyword | Βιολογική καλλιέργεια | el |
heal.keyword | Βιολογικά τρόφιμα | el |
heal.keyword | Παραγωγή | el |
heal.keyword | Εμπόριο | el |
heal.keyword | Μεσσηνία | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2009-11-01 | el |
heal.abstract | Σκοπός της πτυχιακής μου μελέτης είναι να κατανοήσει ο αναγνώστης, ότι η βιολογική παραγωγή είναι μία φιλική μέθοδος, η οποία προστατεύει τον άνθρωπο και το περιβάλλον και ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια πρέπει να αποφευχθούν. Σε αυτό όμως, καθοριστική λύση πρέπει να δώσει το κράτος, για να μπορέσει ο παραγωγός να αποτρέψει τη συμβατική μέθοδο που χρησιμοποιεί σήμερα και να δεχθεί τη βιολογική μέθοδο. Ωστόσο, η συνεχής ενημέρωση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η ευαισθητοποίηση και οι προτιμήσεις των καταναλωτών είναι ουσιαστικοί παράμετροι, οι οποίοι θα ανοίξουν το δρόμο για την ανάπτυξη της βιολογικής παραγωγής. Αυτό δείχνει πως τα επόμενα χρόνια, ελπίζουμε να ενταχθούν περισσότεροι παραγωγοί για να μπορέσουν να παράγουν και να διαθέσουν στην αγορά περισσότερα τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, για την σωστή ανάπτυξη της υγείας μας, καθώς και για την υγεία των παιδιών μας . | el |
heal.advisorName | Πετρόπουλος, Δημήτριος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 63 | * |