heal.abstract |
Η πτυχιακή αυτή εργασία έχεις ως θέμα την Βιολογική καλλιέργεια της πιπεριάς. Στο 1° κεφάλαιο αναφέρονται οι στόχοι και οι αρχές της Βιολογικής Γεωργίας, ο ορισμός, η έννοια και το περιεχόμενο της. Επίσης περιγράφεται και η βιολογική Γεωργία του σήμερα. Ακόμη αναφαίρετε η καταγωγή και η διάδοση της πιπεριάς. Στο 2° κεφάλαιο γίνεται αναφορά στην περιγραφή του φυτού, στις καλλιεργούμενες ποικιλίες πιπεριάς, στον πολλαπλασιασμό, καθώς και στην θρεπτική της αξία. Στο 3° κεφάλαιο γίνετε περιγραφή των καλλιεργητικών φροντίδων του φυτού (προετοιμασία εδάφους, φύτευση, άρδευση, λίπανση) ακόμα αναφερόμαστε και στις διαφορές μεταξύ οργανικής και ανόργανης λίπανσης. Στο 4 ° κεφάλαιο γίνεται αναφορά στην φυτοπροστασία καθώς αναφέρονται οι εχθροί, οι μυκητολογικές ασθένειες, οι βακτηριώσεις και οι ιώσεις της πιπεριάς και η βιολογική αντιμετώπιση τους, βάσει του Κανονισμού (Ε.Ε.) 834/2007. Στο 5 ° κεφάλαιο αναφέρονται οι προοπτικές και τα συμπεράσματα της Βιολογικής Γεωργίας. |
el |