Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Επιβλέπων: Ζακυνθινός, Γεώργιος
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Ποιότητα
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Τίτλος:
Διαδικασία παραγωγής & ποιοτικά χαρακτηριστικά του τσίπουρου (επιχείρηση Κωστέας)
Συγγραφέας:
Καβουρίδου, Ευθυμία
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Τα κυριότερα φυτοπροστατευτικά προϊόντα στην καλλιέργεια της ελιάς και οι επιπτώσεις στην ποιότητα της ελιάς και του λαδιού
Συγγραφέας:
Καρύδη, Ελένη
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή, διάθεση και εμπορία προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης κονσερβολιάς Ροβιών
Συγγραφέας:
Πατουλιά, Ελένη
Ημερομηνία:
2011-12-01
Τίτλος:
Ποιοτικά χαρακτηριστικά καρπών καρυδιών μετά τη συγκομιδή και σε συνθήκες συντήρησης
Συγγραφέας:
Μήτρου, Αναστασία
Ημερομηνία:
2005-01-01
Τίτλος:
Επίδραση διαφόρων σκευασμάτων ασβεστίου στη μετασυλλεκτική αντοχή των καρπών ροδακινιάς ποικιλίας adross στη φαιά σήψη
Συγγραφέας:
Τόσκα, Αναστασία
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Χαρτογράφηση ποιότητας Μεσσηνιακού ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Πάνταλου, Μαρία
Ημερομηνία:
2007-01-01
Τίτλος:
Ποιότητα και ασφάλεια στην παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών
Συγγραφέας:
Φατούρος, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Η νοθεία των τροφίμων: μελέτη περίπτωσης η νοθεία του ελαιόλαδου
Συγγραφέας:
Γεωργιάδου, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Τεχνολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της σταφίδας σουλτανίνας στο νομό Ηρακλείου
Συγγραφέας:
Μπελαδάκης, Εμμανουήλ Τίτος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Επεξεργασία και ποιοτικός έλεγχος του καφέ: η περίπτωση της βιομηχανίας Nestle
Συγγραφέας:
Λάππας, Λάμπρος
Ημερομηνία:
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 10
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (10)
Επιβλέποντας
Ζακυνθινός, Γεώργιος (10)
Κουτρουμπής, Φώτιος (1)
Παπαδοπούλου, Μαρία (1)
Λέξη-κλειδί
Ποιότητα (10)
Ελαιόλαδο (3)
Καρποί (2)
Ποιοτικός έλεγχος (2)
Συγκομιδή (2)
Έλεγχος ποιότητας (1)
Αγροτικές ενώσεις (1)
Αλκοόλ (1)
Αντοχή (1)
Αποξηραμένα φρούτα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (10)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (3)
2011 (2)
2010 (1)
2007 (1)
2006 (1)
2005 (1)