Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Ποιότητα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 35
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Νοθεία μελιού με φασματογράφο μάζας ισοτοπικού λόγου
Συγγραφέας:
Καρτελιάς, Νικόλαος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Διαδικασία παραγωγής & ποιοτικά χαρακτηριστικά του τσίπουρου (επιχείρηση Κωστέας)
Συγγραφέας:
Καβουρίδου, Ευθυμία
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Γραμμή επεξεργασίας και τυποποίησης κορινθιακής σταφίδας Ε.Α.Σ. Μεσσηνίας
Συγγραφέας:
Ίτσκου, Ιορδάνα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Σύγκριση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ISO 22000 & BRC
Συγγραφέας:
Μενέλαου, Λάμπρος
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Τα κυριότερα φυτοπροστατευτικά προϊόντα στην καλλιέργεια της ελιάς και οι επιπτώσεις στην ποιότητα της ελιάς και του λαδιού
Συγγραφέας:
Καρύδη, Ελένη
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή και επεξεργασία λευκών αποσταγμάτων κατά ISO 2200 για παραγωγή τσίπουρου και ούζου
Συγγραφέας:
Γρηγορίου, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Διαύγαση και σταθεροποίηση οίνων
Συγγραφέας:
Κάτση, Μαρία
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης και ασφάλειας σε ελαιουργεία: η περίπτωση της Λευκάδας
Συγγραφέας:
Γάζη, Αγγέλα Αθανασία
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Τα HACCHP σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής
Συγγραφέας:
Ζιώγα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Επεξεργασία και συντήρηση μελιού
Συγγραφέας:
Πετρινώλη, Πετρούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 35
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (35)
Επιβλέποντας
Ζακυνθινός, Γεώργιος (10)
Αγριοπούλου, Σοφία (5)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (4)
Κάτσου, Πελαγία (4)
n/a (3)
Κουτρουμπής, Φώτιος (2)
Παπαδοπούλου, Μαρία (2)
Φαρμάκης, Λάμπρος (2)
Καραγγελής, Γεώργιος (1)
Κυριακοπούλου, Παγώνα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Ποιότητα (35)
Παραγωγή (7)
Ποιοτικός έλεγχος (6)
Διασφάλιση ποιότητας (5)
Ελαιόλαδο (5)
Σταφύλια (5)
Κρασιά (4)
Οινοποίηση (4)
Πρότυπα ποιότητας (4)
HACCP (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (35)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (9)
2012 (2)
2011 (9)
2010 (4)
2009 (1)
2007 (4)
2006 (2)
2005 (3)