Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Διασφάλιση ποιότητας
Λέξη-Κλειδί: Πρότυπα ποιότητας
Τύπος Έργου: Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
1
Τίτλος:
Σύγκριση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ISO 22000 & BRC
Συγγραφέας:
Μενέλαου, Λάμπρος
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Λειτουργία γραμμής παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης κατά ISO 22000
Συγγραφέας:
Κουτσή, Ξανθή Παναγιούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή και επεξεργασία λευκών αποσταγμάτων κατά ISO 2200 για παραγωγή τσίπουρου και ούζου
Συγγραφέας:
Γρηγορίου, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε μονάδα παραγωγής αλεύρων: ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμα σημεία ελέγχου
Συγγραφέας:
Γούλου, Χριστίνα
Ημερομηνία:
2011-05-01
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή συστήματος BRC σε εταιρεία επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων (ακτινίδιο και κεράσι)
Συγγραφέας:
Νικηφορίδης, Στέργιος
Ημερομηνία:
2010-05-01
Τίτλος:
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης
Συγγραφέας:
Κουτίβα, Βασιλική
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας και υγιεινής (ISO 22000) στην παραγωγή κέτσαπ
Συγγραφέας:
Παπαναστασίου, Εμμανουήλ
Ημερομηνία:
2013-11-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (7)
Επιβλέποντας
Φαρμάκης, Λάμπρος (3)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (2)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (1)
Λέξη-κλειδί
Διασφάλιση ποιότητας (7)
Πρότυπα ποιότητας (7)
Ποιότητα (4)
Διαχείριση ολικής ποιότητας (2)
Παραγωγή (2)
HACCP (1)
Αγροτικά προϊόντα (1)
Βιομηχανία (1)
Βιομηχανικά προϊόντα (1)
Εξοπλισμός (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (7)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (2)
2011 (4)
2010 (1)