Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Ποιοτικά πρότυπα
Λέξη-Κλειδί: Ποιοτικός έλεγχος
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2009
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Τίτλος:
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη παραγωγή μαρμελάδας φράουλας και μήλου
Συγγραφέας:
Μανουσάκη, Θεοδώρα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή του συστήματος HACCP και κρίσιμα σημεία ελέγχου σε μονάδα παραγωγής χυμού ροδάκινου
Συγγραφέας:
Γιαννουσοπούλου, Γεωργία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Συγκριτική μελέτη ανάμεσα στο σύστημα ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) και στο νέο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 σε οινοποιείο
Συγγραφέας:
Μάστορας, Ορφέας Αλέξανδρος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
ISO 22000 σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων
Συγγραφέας:
Λίλιου, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε γραμμή παραγωγής dressing
Συγγραφέας:
Πασχάλης, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Η σημερινή κατάσταση στην αγορά κρέατος: ενέργειες για τη πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 22000 σε βιομηχανία κρέατος
Συγγραφέας:
Καρδάση, Ελένη
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Ανάλυση και εφαρμογή του συστήματος HACCP (ανάλυση επικινδυνότητας και σημεία ελέγχου) σε ζαχαροπλαστείο με παράδειγμα εφαρμογής σε γαλακτομπούρεκο
Συγγραφέας:
Μητσέα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Τεχνολογία, επεξεργασία και ποιοτικά χαρακτηριστικά των ελληνικών αποσταγμάτων
Συγγραφέας:
Βλαχοπούλου, Γεωργία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-8 από 8
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (8)
Επιβλέποντας
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (3)
Βαρζάκας, Θεόδωρος (2)
Κάτσου, Πελαγία (2)
Λούμου, Αγγελική (1)
Λέξη-κλειδί
Ποιοτικά πρότυπα (8)
Ποιοτικός έλεγχος (8)
Τρόφιμα (2)
Υγιεινή (2)
HACCP (1)
Άρτος (1)
Αλκοολούχα ποτά (1)
Αμπελώνες (1)
Αποστάγματα (1)
Αρτοσκευάσματα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (8)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2009 (8)