Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Υποβολής: 2015
Λέξη-Κλειδί: Πρότυπα ποιότητας
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 12
1
2
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Διαπίστευση εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου αμπελοοινικών προϊόντων και μέθοδοι προσδιορισμού ποιοτικών χαρακτηριστικών αυτών, σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ELOT EN ISO/ IEC 17025
Συγγραφέας:
Νταλαχάνη, Νίκη
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Σύγκριση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ISO 22000 & BRC
Συγγραφέας:
Μενέλαου, Λάμπρος
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Λειτουργία γραμμής παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης κατά ISO 22000
Συγγραφέας:
Κουτσή, Ξανθή Παναγιούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή και επεξεργασία λευκών αποσταγμάτων κατά ISO 2200 για παραγωγή τσίπουρου και ούζου
Συγγραφέας:
Γρηγορίου, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε μονάδα παραγωγής αλεύρων: ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμα σημεία ελέγχου
Συγγραφέας:
Γούλου, Χριστίνα
Ημερομηνία:
2011-05-01
Τίτλος:
Εφαρμογή του προτύπου EN ISO 17025 σε εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου φυτικών προϊόντων
Συγγραφέας:
Παπαδημητρίου, Ανδρέας
Ημερομηνία:
2009-10-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP (ISO 22000: 2005) σε συσκευαστήριο πατάτας της Ε.Α.Σ.Ν. Δράμας
Συγγραφέας:
Σουβλέρης, Μιλτιάδης
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε βιομηχανία επεξεργασίας τομάτας με επιλεγμένο προϊόν τα αποφλοιωμένα τοματάκια
Συγγραφέας:
Κουρτίδης, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2010-03-01
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή συστήματος BRC σε εταιρεία επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων (ακτινίδιο και κεράσι)
Συγγραφέας:
Νικηφορίδης, Στέργιος
Ημερομηνία:
2010-05-01
Τίτλος:
Σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP στην παραγωγή και τυποποίηση ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Σαμπάνης, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 12
1
2
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (12)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (4)
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (3)
Φαρμάκης, Λάμπρος (3)
n/a (1)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Λέξη-κλειδί
Πρότυπα ποιότητας (12)
Διασφάλιση ποιότητας (7)
Ποιότητα (4)
Ασφάλεια τροφίμων (3)
Έλεγχος ποιότητας (2)
Διαχείριση ολικής ποιότητας (2)
Παραγωγή (2)
Ποιοτικός έλεγχος (2)
HACCP (1)
Αγροτικά προϊόντα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (12)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (3)
2011 (4)
2010 (2)
2009 (3)