Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Γαλακτοκομικά προϊόντα
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Τίτλος:
ISO 22000 στη γραμμή παραγωγής (γραβιέρας κεφαλοτυριού, μυζήθρας, και ανθότυρου Κρήτης) στο γαλακτοκομικό συνεταιρισμό Ανωγείων Κρήτης
Συγγραφέας:
Βρέντζου, Αντωνία
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Ανάλυση και εφαρμογή του συστήματος HACCP (ανάλυση επικινδυνότητας και σημεία ελέγχου) σε ζαχαροπλαστείο με παράδειγμα εφαρμογής σε γαλακτομπούρεκο
Συγγραφέας:
Μητσέα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Στάδια παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος σε βιομηχανία γιαούρτης
Συγγραφέας:
Κωσταβάρας, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία:
2009-01-01
Τίτλος:
Γραμμή παραγωγής της φέτας "Δωδώνη"
Συγγραφέας:
Χαλαύτρης, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2010-01-01
Τίτλος:
Βιομηχανικός Εξοπλισμός Γαλακτοκομικών προϊόντων
Συγγραφέας:
Χαλκιά, Άννα
Ημερομηνία:
2012-01-01
Τίτλος:
Προβιοτικά, πρεβιοτικά, συμβιωτικά και υγεία: εκτίμηση της αποτελεσματικότητας των παραπάνω στην πρόληψη ασθενειών
Συγγραφέας:
Αθανασοπούλου, Χριστίνα
Ημερομηνία:
2007-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος διασφάλισης ποιότητας σε πρότυπο γαλακτοκομείο
Συγγραφέας:
Φαλιέρου, Γεωργία
Ημερομηνία:
2007-01-01
Τίτλος:
Η χρησιμοποίηση των μεβρανών στην γαλακτομία
Συγγραφέας:
Σεμρίν, Αλέξανδρος
Ημερομηνία:
2013-10-01
Τίτλος:
Παθογόνοι μικροοργανισμοί στο γάλα και τα γαλακτομικά προϊόντα
Συγγραφέας:
Χαραλαμπίδη, Μαρία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-9 από 9
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (9)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (4)
Κάτσου, Πελαγία (1)
Καραγγελής, Γεώργιος (1)
Κουτρουμπής, Φώτιος (1)
Λούμου, Αγγελική (1)
Παπαδοπούλου, Μαρία (1)
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (1)
Λέξη-κλειδί
Γαλακτοκομικά προϊόντα (9)
Γαλακτοβιομηχανία (5)
Έλεγχος ποιότητας (2)
Ασθένειες (2)
Βακτήρια (2)
Παραγωγή (2)
Ποιοτικά πρότυπα (2)
Ποιοτικός έλεγχος (2)
Ήπειρος (1)
Ασφάλεια τροφίμων (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (9)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (2)
2012 (1)
2010 (1)
2009 (3)
2007 (2)