Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Λέξη-Κλειδί: Διασφάλιση ποιότητας
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 22
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Σύγκριση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, ISO 22000 & BRC
Συγγραφέας:
Μενέλαου, Λάμπρος
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε μεταποιητική μονάδα ξηρών σύκων στο νομό Μεσσηνίας
Συγγραφέας:
Πολίτη, Διονυσία
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Λειτουργία γραμμής παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης κατά ISO 22000
Συγγραφέας:
Κουτσή, Ξανθή Παναγιούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Παραγωγή και επεξεργασία λευκών αποσταγμάτων κατά ISO 2200 για παραγωγή τσίπουρου και ούζου
Συγγραφέας:
Γρηγορίου, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε μονάδα παραγωγής αλεύρων: ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμα σημεία ελέγχου
Συγγραφέας:
Γούλου, Χριστίνα
Ημερομηνία:
2011-05-01
Τίτλος:
Τα HACCHP σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής
Συγγραφέας:
Ζιώγα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2011-01-01
Τίτλος:
Τυποποίηση και συσκευασία ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Παπαμακαρίου, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2011-11-01
Τίτλος:
Μελέτη και εφαρμογή συστήματος BRC σε εταιρεία επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων (ακτινίδιο και κεράσι)
Συγγραφέας:
Νικηφορίδης, Στέργιος
Ημερομηνία:
2010-05-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης της παραγωγής σε ομάδα παραγωγών ελιάς του νομού Λακωνίας σύμφωνα με το πρότυπα AGRO 2.1 & 2.2/3 ΤΟΥ AGROCERT
Συγγραφέας:
Μπουραζάνη, Παναγιώτα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 22
1
2
3
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (22)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (6)
Φαρμάκης, Λάμπρος (3)
n/a (2)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Κουτρουμπής, Φώτιος (2)
Λούμου, Αγγελική (2)
Αγριοπούλου, Σοφία (1)
Καραγγελής, Γεώργιος (1)
Κυριακοπούλου, Παγώνα (1)
Λούμου, Αγγέλα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Διασφάλιση ποιότητας (22)
Πρότυπα ποιότητας (7)
HACCP (5)
Νομοθεσία (5)
Ποιότητα (5)
Τρόφιμα (4)
Ελαιόλαδο (3)
Βιομηχανία (2)
Διαχείριση ολικής ποιότητας (2)
Ελαιόκαρπος (2)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (22)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (7)
2011 (7)
2010 (1)
2006 (3)
2005 (2)
2004 (1)