Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2006
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 40
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Τίτλος:
Μεταποίηση - τυποποίηση και εμπορία κερασιού
Συγγραφέας:
Μαρθοπούλου, Δέσποινα
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος διασφάλισης υγιεινής (HACCP) σε ελαιουργείο τυποποιητήριο ελαιολάδου.
Συγγραφέας:
Παπαγεωργίου, Γεώργιος
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
''Μαυροδάφνης Πατρών'' οίνος ονομασίας προέλευσης ελεγχόμενης
Συγγραφέας:
Κατριμπούζα, Χρυσούλα
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Μελέτη της εφαρμογής των μεθόδων ελεγχόμενης υποβάθμισης και αγωγιμότητας για τον έλεγχο της ρωμαλεότητας σπόρων αραβοσίτου και βαμβακιού.
Συγγραφέας:
Συρίγος, Σπύρος
;
Κοντάκος, Σταύρος
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Συγκριτική αξιολόγηση μυκήτων λευκής σήψεως στην αποδόμηση υγρών αποβλήτων ελαιοτριβείων.
Συγγραφέας:
Καράς, Παναγιώτης
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανία επεξεργασίας πορτοκαλιού.
Συγγραφέας:
Ψηλοπαναγιώτη, Ειρήνη Φωτεινή
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Επίδραση διαφόρων σκευασμάτων ασβεστίου στη μετασυλλεκτική αντοχή των καρπών ροδακινιάς ποικιλίας adross στη φαιά σήψη
Συγγραφέας:
Τόσκα, Αναστασία
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (συστήματα HACCP)στην αρτοποιΐα
Συγγραφέας:
Σαμιωτάκη, Βασιλική
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Το HACCP σε RTU (Ready To Use) σαλάτες
Συγγραφέας:
Σπανού, Κωνσταντίνα
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τίτλος:
Αποθήκευση και συντήρηση σπόρων δημητριακών
Συγγραφέας:
Σοφιανού, Δανάη
Ημερομηνία:
2006-01-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-10 από 40
1
2
3
4
Επόμενη Σελίδα
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (40)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (10)
Κάτσου, Πελαγία (6)
Λούμου, Αγγελική (4)
Αγριοπούλου, Σοφία (3)
Ζερβάκης, Γεώργιος (3)
Καπόλος Ιωάννης (3)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (2)
Μανωλοπούλου, Ελένη (2)
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (2)
Γεωργιόπουλος, Γεώργιος (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Λέξη-κλειδί
Έλεγχος ποιότητας (10)
HACCP (8)
Συντήρηση (4)
Βιομηχανία ειδών διατροφής (3)
Δημητριακά (3)
Διασφάλιση ποιότητας (3)
Ελαιοτριβείο (3)
Ελαιόλαδο (3)
Καλλιέργεια (3)
Οίνος (3)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (40)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2006 (40)