Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Αναζήτηση
Αποθετήριο DSpace/Manakin
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Αναζήτηση
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Φίλτρα
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Επιλεγμένα Φίλτρα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 2013
Λέξη-Κλειδί: Διασφάλιση ποιότητας
Προσθήκη Φίλτρων:
Χρησιμοποιήστε φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης
Τίτλος
Συγγραφέας
Επιβλέπων
Θέμα
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
Λέξη-Κλειδί
Επιλογές ταξινόμησης
Αποτελέσματα/σελίδα
5
10
20
40
60
80
100
Ταξινόμηση ανά
σχετικότητα
Τίτλος
Ημερομηνία Υποβολής
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Τύπος Έργου
σειρά
αύξουσα
φθήνουσα
Αποτελέσματα Αναζήτησης για Συλλογή: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
1
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος HACCP στα ξενοδοχεία
Συγγραφέας:
Λόλλας, Δημήτριος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης της παραγωγής σε ομάδα παραγωγών ελιάς του νομού Λακωνίας σύμφωνα με το πρότυπα AGRO 2.1 & 2.2/3 ΤΟΥ AGROCERT
Συγγραφέας:
Μπουραζάνη, Παναγιώτα
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Μελέτη εφαρμογή και εγκατάσταση συστήματος ISO 22000: 2005 στην εταιρεία προϊόντων ζύμης "Τροφές Α.Ε" και πιστοποίηση από τον φορέα TUV HELLAS
Συγγραφέας:
Καλαμάρας, Αθανάσιος
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Καρδαμύλης
Συγγραφέας:
Κουτίβα, Βασιλική
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης
Συγγραφέας:
Φραγκαναστάση, Μαρία
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας και παραγωγική διαδικασία μονάδας παραγωγής παγωμένου επιδορπίου
Συγγραφέας:
Κουτσογιαννοπούλου, Πηνελόπη
Ημερομηνία:
2013-01-01
Τίτλος:
Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας και υγιεινής (ISO 22000) στην παραγωγή κέτσαπ
Συγγραφέας:
Παπαναστασίου, Εμμανουήλ
Ημερομηνία:
2013-11-01
Τώρα εμφανίζονται τα τεκμήρια 1-7 από 7
1
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αναζήτηση Αποθετηρίου
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Πλοήγηση
Σε όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Υποβολής
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις-Κλειδιά
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών
Εντοπισμός
Τύπος Έργου
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (7)
Επιβλέποντας
Βαρζάκας, Θεόδωρος (3)
n/a (1)
Ζακυνθινός, Γεώργιος (1)
Καραγγελής, Γεώργιος (1)
Μήλας, Γεώργιος (1)
Λέξη-κλειδί
Διασφάλιση ποιότητας (7)
Νομοθεσία (4)
HACCP (2)
Ελαιόκαρπος (2)
Ελιές (2)
Επεξεργασία τροφίμων (2)
Πρότυπα ποιότητας (2)
Τρόφιμα (2)
Έλεγχος ποιότητας (1)
Βιομηχανικά προϊόντα (1)
... Προβολή Περισσοτέρων
Ημερομηνία Υποβολής
2015 (7)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
2013 (7)