Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
Search
DSpace/Manakin Repository
ΤΕΙ Πελοποννήσου
Βιβλιοθήκη
Οδηγός Κατάθεσης
|
Login
DSpace Home
→
Πτυχιακές Εργασίες Τμημάτων
→
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
→
Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search
Filters
Selected filters:
Selected filters
Publication Date: 2009
Date Issued: 2015
Keyword: Ποιοτικά πρότυπα
Add Filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Advisor
Subject
Date issued
Publication date
Type
Keyword
Sort options
Results/page
5
10
20
40
60
80
100
Sort items by
relevance
Title
Issue Date
xmlui.ArtifactBrowser.AbstractSearch.sort_by.heal.publicationDate_dt
Type
in order
ascending
descending
Search Results for Collection: Τμήμα Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων (ΤΕ.ΓΕ.Π.)
Now showing items 1-10 of 12
1
2
Next Page
Title:
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη παραγωγή μαρμελάδας φράουλας και μήλου
Author:
Μανουσάκη, Θεοδώρα
Date:
2009-01-01
Title:
ISO 22 000 στο τυρί φέτα Δωδώνης
Author:
Κιτσάκη, Φλωρεντία
Date:
2009-01-01
Title:
Μελέτη και εφαρμογή του συστήματος HACCP και κρίσιμα σημεία ελέγχου σε μονάδα παραγωγής χυμού ροδάκινου
Author:
Γιαννουσοπούλου, Γεωργία
Date:
2009-01-01
Title:
Συγκριτική μελέτη ανάμεσα στο σύστημα ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) και στο νέο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 σε οινοποιείο
Author:
Μάστορας, Ορφέας Αλέξανδρος
Date:
2009-01-01
Title:
ISO 22000 στη γραμμή παραγωγής (γραβιέρας κεφαλοτυριού, μυζήθρας, και ανθότυρου Κρήτης) στο γαλακτοκομικό συνεταιρισμό Ανωγείων Κρήτης
Author:
Βρέντζου, Αντωνία
Date:
2009-01-01
Title:
ISO 22000 σε βιομηχανία αρτοσκευασμάτων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων
Author:
Λίλιου, Κωνσταντίνα
Date:
2009-01-01
Title:
Εφαρμογή συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε γραμμή παραγωγής dressing
Author:
Πασχάλης, Γεώργιος
Date:
2009-01-01
Title:
Η σημερινή κατάσταση στην αγορά κρέατος: ενέργειες για τη πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 22000 σε βιομηχανία κρέατος
Author:
Καρδάση, Ελένη
Date:
2009-01-01
Title:
Ανάλυση και εφαρμογή του συστήματος HACCP (ανάλυση επικινδυνότητας και σημεία ελέγχου) σε ζαχαροπλαστείο με παράδειγμα εφαρμογής σε γαλακτομπούρεκο
Author:
Μητσέα, Χρυσούλα
Date:
2009-01-01
Title:
Μελέτη και εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε γραμμή παραγωγής κατεψυγμένων ανάμικτων λαχανικών (αρακά, φασόλι, καρότο, πατάτα)
Author:
Πετροπούλου, Ουρανία
Date:
2009-01-01
Now showing items 1-10 of 12
1
2
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Keywords
My Account
Login
Register
Statistics
View Statistics
Discover
Type
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (12)
Advisor
Βαρζάκας, Θεόδωρος (4)
Τσορώνης, Κωνσταντίνος (4)
Κάτσου, Πελαγία (3)
Λούμου, Αγγελική (1)
Μήλας, Γεώργιος (1)
Keyword
Ποιοτικά πρότυπα (12)
Ποιοτικός έλεγχος (8)
HACCP (2)
Ασφάλεια του προϊόντος (2)
Γαλακτοβιομηχανία (2)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (2)
Τρόφιμα (2)
Υγιεινή (2)
Άρτος (1)
Έλεγχος ποιότητας (1)
... View More
Date Issued
2015 (12)
Publication Date
2009 (12)