dc.contributor.author |
Ηλιοπούλου, Παναγιώτα |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T20:59:57Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:02:38Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14228 |
|
dc.title |
Ελληνική ρετσίνα: οίνος κατά παράδοση |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Οίνος |
el |
heal.keyword |
Αμπέλια |
el |
heal.keyword |
Αμπελοκαλλιέργεια |
el |
heal.keyword |
Ζύμωση |
el |
heal.keyword |
Αλκοόλ |
el |
heal.keyword |
Κρασιά |
el |
heal.keyword |
Τρύγος |
el |
heal.keyword |
Ρετσίνα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2013-01-01 |
el |
heal.abstract |
Ο βασικότερος συντελεστής της ραγδαίας εξέλιξης του ανθρώπου, σε σχέση με τα υπόλοιπα όντα του πλανήτη μας, είναι αναμφίβολα η λογική, το πολύτιμο αυτό κληροδότημα της φύσης, που τον έκανε να ξεχωρίζει από τα άλλα πλάσματα. |
el |
heal.advisorName |
Κάτσου, Πελαγία |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
255 |
* |