dc.contributor.author |
Φλώρος, Χρήστος |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:00:24Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:05:37Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14265 |
|
dc.title |
Επεξεργασία και μεταποίηση της τομάτας στην Ελλάδα |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Τομάτες |
el |
heal.keyword |
Μεταποίηση |
el |
heal.keyword |
Μεταποιημένα τρόφιμα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2006-01-01 |
el |
heal.abstract |
Το θέμα της πτυχιακής μου εργασίας έχει τίτλο "ΕΠΕ-ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" και έχει σχέση με τους χώρους μεταποίησής της. Επίσης αναφέρεται στους τρόπους και τα διάφορα στάδια από τα οποία περνά η τομάτα για να προκόψουν τα τελικά προϊόντα της.Συνολικά η εργασία μου αποτελείται από τέσσερα(4) κεφάλαια:Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στην καταγωγή και την διάδοση της τομάτας, στις ποικιλίες της καθώς επίσης και στα βοτανικά χαρακτηριστικά της.Το δεύτερο κεφάλαιο αναφέρεται στη μεταφορά της τομάτας δηλαδή στη μετακίνηση της από τους χώρους καλλιέργειας και παραγωγής στους χώρους μεταποίησής της.Το τρίτο κεφάλαιο αναφέρεται στις γραμμές παραγωγής και στα στάδια που ακολουθούνται ώστε να προκόψουν τα τελικά προϊόντα της τομάτας.Το τέταρτο κεφάλαιο αναφέρεται σε όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια τομάτα για να θεωρηθεί κατάλληλο προϊόν για βιομηχανική μεταποίηση |
el |
heal.advisorName |
Δήμιζα, Καλλιρόη |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
62 |
* |