Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Εφαρμογή συστήματος HACCP στις βιομηχανίες ζυθοποίησης

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Τάτσιος, Πέτρος el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:00:24Z
dc.date.available 2015-11-25T03:05:47Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14267
dc.title Εφαρμογή συστήματος HACCP στις βιομηχανίες ζυθοποίησης el
dc.title en
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.keyword Βιομηχανία el
heal.keyword Ζυθοποίηση el
heal.keyword Έλεγχος ποιότητας el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2006-01-01 el
heal.abstract Η εξέλιξη της αγοράς μπύρας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σταθερή κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, παρά τις όποιες διακυμάνσεις οι οποίες παρατηρήθηκαν τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ένα από τα αξιοσημείωτα γεγονότα που συντελέσ el
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 88 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές