dc.contributor.author | Τάτσιος, Πέτρος | el |
dc.date.accessioned | 2015-11-24T21:00:24Z | |
dc.date.available | 2015-11-25T03:05:47Z | |
dc.date.issued | 2015-11-24 | |
dc.identifier.uri | http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14267 | |
dc.title | Εφαρμογή συστήματος HACCP στις βιομηχανίες ζυθοποίησης | el |
dc.title | en | |
heal.type | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.keyword | Βιομηχανία | el |
heal.keyword | Ζυθοποίηση | el |
heal.keyword | Έλεγχος ποιότητας | el |
heal.contributorName | el | |
heal.language | gre | el |
heal.access | free | el |
heal.accessText | el | |
heal.license | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
heal.fileFormat | * | |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Πελοποννησου | el |
heal.publicationDate | 2006-01-01 | el |
heal.abstract | Η εξέλιξη της αγοράς μπύρας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σταθερή κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, παρά τις όποιες διακυμάνσεις οι οποίες παρατηρήθηκαν τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ένα από τα αξιοσημείωτα γεγονότα που συντελέσ | el |
heal.advisorName | Βαρζάκας, Θεόδωρος | el |
heal.committeeMemberName | el | |
heal.academicPublisher | ΤΕΙ Πελοποννήσου | el |
heal.numberOfPages | 88 | * |