Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Η εμπορία της Κορινθιακής σταφίδας από την Παναιγιαλεία Ένωση Συνεταιρισμών και οι τόποι διανομής της

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Αντωνόπουλος, Αναστάσιος el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:00:32Z
dc.date.available 2015-11-25T03:08:47Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14276
dc.title Η εμπορία της Κορινθιακής σταφίδας από την Παναιγιαλεία Ένωση Συνεταιρισμών και οι τόποι διανομής της el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Σταφίδες el
heal.keyword Εμπόριο el
heal.keyword Διανομή προϊόντων el
heal.keyword Μεταποιημένα τρόφιμα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2007-01-01 el
heal.abstract Η εργασία που ακολουθεί αποτελείται από επτά κεφάλαια τα οποία αναφέρονται στην καλλιέργεια και εμπορία της Κορινθιακής σταφίδας από την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ)Το πρώτο κεφάλαιο, αναφέρεται στην ίδρυση των Συνεταιρισμών και οι βασικές αρχές που τις διέπουν.Το δεύτερο κεφάλαιο, μας δίνει πληροφορίες για το αντικείμενο και για τους σκοπούς της έρευνας.Το τρίτο κεφάλαιο αναφέρεται ο σχεδιασμός της έρευνας και οι μέθοδοι ανάλυσης που χρησιμοποιήθηκαν.Στο τέταρτο κεφάλαιο γίνεται αναφορά για την περιοχή του Αιγίου. Επίσης αναφέρονται οι καλλιεργούμενες εκτάσεις και η ποσότητα παραγωγής της Κορινθιακής σταφίδας, τόσο στο επίπεδο της περιοχής και του Νομού όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα.Στο πέμπτο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στη Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών.Το έκτο κεφάλαιο περιγράφει τον τρυγητό και τις τεχνικές ξήρανσης της Κορινθιακής σταφίδας, καθώς και την βιομηχανική επεξεργασία της από την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών με σκοπό την εμπορευσιμότητα της.Στο έβδομο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στην Εμπορία της Κορινθιακής σταφίδας από την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών και στις εξαγωγές της σε όλο τον κόσμο. el
heal.abstract Bactrocera oleae (Gmelin), the common olive fruit fly, is considered as one of the most damaging pests, of the olive crop. The control of the olive fruit is based almost exclusive on chemical insecticides. Apart from the adverse effects of insecticides in the environment, their excessive and not rational use has created intense problems of resistance development by several insect pest. For this reason, we studied the parasitoid complex of Bactrocera oleae in order to analyse the parasitism response to landscape structure at different spatial extents. Significant effects of landscape on parasitism rates were detected. Potential implications for conservation biological control are discussed en
heal.advisorName Λούμου, Αγγελική el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 79 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές