dc.contributor.author |
Μάστορα, Φοίβη |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:00:36Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:09:28Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14279 |
|
dc.title |
Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου, ανάλυση αστοχίας, (FMEA) και ποιοτικός έλεγχος στην παραγωγή chips |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Πατάτες |
el |
heal.keyword |
Επεξεργασμένα τρόφιμα |
el |
heal.keyword |
Έλεγχος ποιότητας |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2007-01-01 |
el |
heal.abstract |
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία αναλύεται η βιομηχανική επεξεργασία της πατάτας για την παραγωγή chips καθώς και οι έλεγχοι και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την διασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότητας του τελικού προϊόντος.Στο πρώτο κεφάλαιο περιγράφεται το σύστημα HACCP και αναλύονται η έννοια του, οι αρχές του και οι βασικές παράμετροι του. Στο δεύτερο και τρίτο κεφάλαιο καταγράφονται οι κατηγορίες κινδύνων για τα τρόφιμα και το πρότυπο IS022000 αντίστοιχα. Το τέταρτο κεφάλαιο περιέχει τη βιομηχανική επεξεργασία των chips, το πέμπτο κεφάλαιο αναλύει τα συστήματα HACCP και FMEA, ενώ το έκτο κεφάλαιο περιέχει τις βασικότερες αναλύσεις που γίνονται κατά τον ποιοτικό έλεγχο και της πατάτας και των chips. |
el |
heal.advisorName |
Βαρζάκας, Θεόδωρος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
158 |
* |