Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου, ανάλυση αστοχίας, (FMEA) και ποιοτικός έλεγχος στην παραγωγή chips

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Μάστορα, Φοίβη el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:00:36Z
dc.date.available 2015-11-25T03:09:28Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14279
dc.title Ανάλυση κρίσιμων σημείων ελέγχου, ανάλυση αστοχίας, (FMEA) και ποιοτικός έλεγχος στην παραγωγή chips el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Πατάτες el
heal.keyword Επεξεργασμένα τρόφιμα el
heal.keyword Έλεγχος ποιότητας el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2007-01-01 el
heal.abstract Στην παρούσα πτυχιακή εργασία αναλύεται η βιομηχανική επεξεργασία της πατάτας για την παραγωγή chips καθώς και οι έλεγχοι και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την διασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότητας του τελικού προϊόντος.Στο πρώτο κεφάλαιο περιγράφεται το σύστημα HACCP και αναλύονται η έννοια του, οι αρχές του και οι βασικές παράμετροι του. Στο δεύτερο και τρίτο κεφάλαιο καταγράφονται οι κατηγορίες κινδύνων για τα τρόφιμα και το πρότυπο IS022000 αντίστοιχα. Το τέταρτο κεφάλαιο περιέχει τη βιομηχανική επεξεργασία των chips, το πέμπτο κεφάλαιο αναλύει τα συστήματα HACCP και FMEA, ενώ το έκτο κεφάλαιο περιέχει τις βασικότερες αναλύσεις που γίνονται κατά τον ποιοτικό έλεγχο και της πατάτας και των chips. el
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 158 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές