dc.contributor.author |
Μπραϊμη, Μαρία |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:00:36Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:10:34Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14280 |
|
dc.title |
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (Σύστημα HACCP) σε βιομηχανία ζυμαρικών |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Ζυμαρικά |
el |
heal.keyword |
Βιομηχανία |
el |
heal.keyword |
Έλεγχος ποιότητας |
el |
heal.keyword |
HACCP |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2007-01-01 |
el |
heal.abstract |
Ο κλάδος της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών αποτελεί ζωτικό παράγοντα της οικονομίας των κρατών, λόγω των αυξανόμενων δαπανών για αγορά ειδών διατροφής και σημαντικής απασχόλησης εργατικού δυναμικού. Ως εκ τούτου, η ασφάλεια τροφίμων προστατεύει τα συμφέρ |
el |
heal.advisorName |
Βαρζάκας, Θεόδωρος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
88 |
* |