Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Σβώλου, Μάνθα el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:00:44Z
dc.date.available 2015-11-25T03:11:29Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14289
dc.title Παραγωγή οίνων ποιότητας el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Οινοποίηση el
heal.keyword Κρασιά el
heal.keyword Σταφύλια el
heal.keyword Ποιότητα el
heal.keyword Παραγωγή el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2007-01-01 el
heal.abstract Η έννοια της ποιότητας των οίνων είναι ιδιαίτερα σύνθετη. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύνολο επί μέρους παραγόντων που συντελούν στη "σφαιρική ποιότητα". Αυτή αφορά τις χημικές αναλύσεις του οίνου, την αρτιότητα εφαρμογής της τεχνολογίας, τον οργανοληπτικό έλεγχο. Τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο οινολόγος απορρέουν ακριβώς από αυτή την πολυπλοκότητα της σινικής ποιότητας. Η οινοβιομηχανία είναι λοιπόν υποχρεωμένη: Να εργάζεται με μια πρώτη ύλη, που οι χαρακτήρες της δεν εξαρτώνται από τις δικές της επιλογές. Να αξιοποιεί τα μέσα της τεχνολογίας που της δίνονται με σκεπτικισμό ως προς τη σχέση ποιότητας-τιμής. Να παρασκευάζει οίνους σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας. Να διαμορφώνει τύπους και ποιότητα αρεστή στους καταναλωτές.Η εργασία αυτή έχει σκοπό να διερευνήσει το μέσον που διαθέτει η οινοβιομηχανία, για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις, που απορρέουν από το πολυσύνθετο της σινικής ποιότητας. el
heal.advisorName Κάτσου, Πελαγία el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 91 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές