Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Εφαρμογή συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε γραμμή παραγωγής dressing

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Πασχάλης, Γεώργιος el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:01:15Z
dc.date.available 2015-11-25T03:11:43Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14335
dc.title Εφαρμογή συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε γραμμή παραγωγής dressing el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Ποιοτικός έλεγχος el
heal.keyword Τρόφιμα el
heal.keyword Υγιεινή el
heal.keyword Επεξεργασμένα φυτικά προϊόντα el
heal.keyword Ποιοτικά πρότυπα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2009-01-01 el
heal.abstract Η πτυχιακή αυτή εργασία αναλύει και περιγράφει πώς ένα σύστημα HACCP εφαρμόζεται σε μια βιομηχανία παραγωγής σαλτσών, για σαλάτες και διαφόρων ειδών διατροφής γενικότερα (dressing).Αρχικά γίνεται αναφορά στο σύστημα HACCP, στην εξέλιξή του, στους λόγους εφαρμογής του και μέσα από ποια στάδια εφαρμόζεται. Εν συνεχεία παρουσιάζεται ο σχεδιασμός και η προετοιμασία για την εφαρμογή του συστήματος HACCP και η εκπαίδευση η οποία απαιτείται.Για την εφαρμογή του συστήματος ΕΓΜΧΡ υπάρχουν κάποιες προαπαιτήσεις όπως είναι οι κανόνες ορθής ΟΒΥΠ, τα προγράμματα καταπολέμησης τρωκτικών και εντόμων, εκπαίδευσης, καθαριότητας και απολυμάνσεων, διαχείρισης κρίσεων, προληπτικής συντήρησης εξοπλισμού, βαθμονόμηση των οργάνων και το σύστημα ελέγχου ποιότητας προμηθευτών.Μέχρι την ανάλυση κινδύνων προηγούνται κάποια βήματα, αυτά είναι η ανασκόπηση και οι κατηγορίες κινδύνων, μέτρα για τον έλεγχό τους μικροβιολογικές αναλύσεις, περιγραφή προϊόντος και τα μέσα σωστής παραγωγικής διαδικασίας. Ακολουθεί η ανάλυση και εφαρμογή των 7 αρχών του ΗΑ^Ρ και στη συνέχεια κάνουμε ανάλυση των κινδύνων στη παραγωγική διαδικασία και έλεγχο μη συμμορφώσεων του προϊόντος. el
heal.advisorName Τσορώνης, Κωνσταντίνος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 126 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές