Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Μελέτη και εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε γραμμή παραγωγής κατεψυγμένων ανάμικτων λαχανικών (αρακά, φασόλι, καρότο, πατάτα)

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Πετροπούλου, Ουρανία el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:01:28Z
dc.date.available 2015-11-25T03:14:20Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14360
dc.title Μελέτη και εφαρμογή του σχεδίου HACCP σε γραμμή παραγωγής κατεψυγμένων ανάμικτων λαχανικών (αρακά, φασόλι, καρότο, πατάτα) el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword HACCP el
heal.keyword Ποιοτικά πρότυπα el
heal.keyword Λαχανικά el
heal.keyword Κατεψυγμένα τρόφιμα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2009-01-01 el
heal.abstract Η πτυχιακή αυτή εργασία αναλύει και περιγράφει, πως ένα σύστημα ΗΑ(ΧΡ εφαρμόζεται σε μια μονάδα επεξεργασίας κατεψυγμένων λαχανικών.Γίνεται αναφορά στο σύστημα ΗΑ(ΧΡ και στις αρχές του καθώς και στην αναγνώριση των κινδύνων ( χημικών, φυσικών, μικροβιολογικών), που μπορούν να προκύψουν κατά την επεξεργασία των λαχανικών.(φασολιού, αρακάς, πατάτα, καρότο)Γίνεται αναφορά στην ποιότητα των τροφίμων, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και στις παραμέτρους όσον αφορά την ποιότητα. Περιγράφεται ένα διάγραμμα ροής που περιλαμβάνει τρεις γραμμές παραγωγής:η πρώτη για τα καρότα και τις πατάτες και οι άλλες δύο για τον αρακά και τα φασολάκια αντίστοιχα, και παρατίθεται το σχέδιο ΗΑΟΟΡ που αναλύει ξεχωριστά για το κάθε λαχανικά τους πιθανούς κινδύνους που μπορούν να προκύψουν κατά την επεξεργασία του. Τέλος αναλύονται οι προδιαγραφές των πρώτων υλών, και των υλικών συσκευασίας, οι έλεγχοι που θα πρέπει να γίνονται κατά τις παραλαβές, η επιλογή του κατάλληλου προμηθευτή καθώς και τα διάφορα στάδια επεξεργασίας των λαχανικών. el
heal.advisorName Τσορώνης, Κωνσταντίνος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 78 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές