Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Ακινητοποιημένα κύτταρα και ακινητοποιημένα ένζυμα: εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Κασιούρα, Ελένη el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:01:37Z
dc.date.available 2015-11-25T03:15:24Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14377
dc.title Ακινητοποιημένα κύτταρα και ακινητοποιημένα ένζυμα: εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Βιομηχανία ειδών διατροφής el
heal.keyword Ένζυμα el
heal.keyword Κύτταρα el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2009-01-01 el
heal.abstract Στην παρούσα εργασία γίνεται μια προσπάθεια για την περιγραφή των τεχνολογιών που αφορούν ακινητοποιημένα ένζυμα και κύτταρα μικροοργανισμών, λόγω της τεράστιας σημασίας τους σε βιοτεχνολογικές εφαρμογές στη Βιομηχανία Τροφίμων.Αρχικά δίνεται μια περιγραφή των ενζύμων γενικά στη Βιοτεχνολογία, και στη συνέχεια περιγράφονται τα χαρακτηριστικά των ακινητοποιημένων ενζύμων, καθώς και οι τεχνικές που εφαρμόζονται για την ακινητοποίησή τους. Στη συνέχεια, αναλύονται διάφορες εφαρμογές των ακινητοποιημένων ενζύμων στη Βιομηχανία Τροφίμων. Μετά περιγράφονται οι ιδιότητες των ακινητοποιημένων κυττάρων μικροοργανισμών, και αναλύεται η σημασία τους στη Βιοτεχνολογία. Ακολουθούν οι εφαρμοζόμενες τεχνικές ακινητοποίησης κυττάρων, καθώς και οι εφαρμογές τους στη Βιομηχανία Τροφίμων. el
heal.advisorName Ξαπλαντέρη, Μαρία el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 75 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές