dc.contributor.author |
Κασιούρα, Ελένη |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:01:37Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:15:24Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14377 |
|
dc.title |
Ακινητοποιημένα κύτταρα και ακινητοποιημένα ένζυμα: εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Βιομηχανία ειδών διατροφής |
el |
heal.keyword |
Ένζυμα |
el |
heal.keyword |
Κύτταρα |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2009-01-01 |
el |
heal.abstract |
Στην παρούσα εργασία γίνεται μια προσπάθεια για την περιγραφή των τεχνολογιών που αφορούν ακινητοποιημένα ένζυμα και κύτταρα μικροοργανισμών, λόγω της τεράστιας σημασίας τους σε βιοτεχνολογικές εφαρμογές στη Βιομηχανία Τροφίμων.Αρχικά δίνεται μια περιγραφή των ενζύμων γενικά στη Βιοτεχνολογία, και στη συνέχεια περιγράφονται τα χαρακτηριστικά των ακινητοποιημένων ενζύμων, καθώς και οι τεχνικές που εφαρμόζονται για την ακινητοποίησή τους. Στη συνέχεια, αναλύονται διάφορες εφαρμογές των ακινητοποιημένων ενζύμων στη Βιομηχανία Τροφίμων. Μετά περιγράφονται οι ιδιότητες των ακινητοποιημένων κυττάρων μικροοργανισμών, και αναλύεται η σημασία τους στη Βιοτεχνολογία. Ακολουθούν οι εφαρμοζόμενες τεχνικές ακινητοποίησης κυττάρων, καθώς και οι εφαρμογές τους στη Βιομηχανία Τροφίμων. |
el |
heal.advisorName |
Ξαπλαντέρη, Μαρία |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
75 |
* |