dc.contributor.author |
Βάσσου, Μαρία |
el |
dc.date.accessioned |
2015-11-24T21:01:39Z |
|
dc.date.available |
2015-11-25T03:15:26Z |
|
dc.date.issued |
2015-11-24 |
|
dc.identifier.uri |
http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14382 |
|
dc.title |
Η χρήση των γενετικά τροποποιημένων μικροοργανισμών στις βιομηχανικές ζυμώσεις |
el |
heal.type |
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία |
el |
heal.secondaryTitle |
|
el |
heal.keyword |
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα |
el |
heal.keyword |
Μικροοργανισμοί |
el |
heal.contributorName |
|
el |
heal.language |
gre |
el |
heal.access |
free |
el |
heal.accessText |
|
el |
heal.license |
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα |
el |
heal.fileFormat |
PDF |
* |
heal.recordProvider |
ΤΕΙ Πελοποννησου |
el |
heal.publicationDate |
2009-01-01 |
el |
heal.abstract |
Η παρούσα εργασία αναφέρεται στη χρήση των γενετικά τροποποιημένων μικροοργανισμών στις βιομηχανικές ζυμώσεις.Παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά των μικροοργανισμών που χρησιμοποιούνται στις βιομηχανικές ζυμώσεις καθώς και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη γενετική τροποποίησή τους.
Αναφέρονται χαρακτηριστικά παραδείγματα βελτιστοποίησης βιομηχανικών ζυμώσεων μέσω γενετικά τροποποιημένων μικροοργανισμών, ενώ έμφαση δίνεται στους κλάδους της βιομηχανίας τροφίμων, φαρμάκων και βιοκαυσίμων.Τέλος παρουσιάζονται κάποιες απόψεις σχετικά την ασφάλεια της χρήσης των γενετικά τροποποιημένων μικροοργανισμών στις βιομηχανικές ζυμώσεις καθώς και οι στάσεις του επιστημονικού κλάδου της Βιοηθικής απέναντι σε αυτούς.
Η |
el |
heal.advisorName |
Βαρζάκας, Θεόδωρος |
el |
heal.committeeMemberName |
|
el |
heal.academicPublisher |
ΤΕΙ Πελοποννήσου |
el |
heal.numberOfPages |
74 |
* |