Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

Η χρήση των γενετικά τροποποιημένων μικροοργανισμών στις βιομηχανικές ζυμώσεις

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Βάσσου, Μαρία el
dc.date.accessioned 2015-11-24T21:01:39Z
dc.date.available 2015-11-25T03:15:26Z
dc.date.issued 2015-11-24
dc.identifier.uri http://nestor.teipel.gr/xmlui/handle/123456789/14382
dc.title Η χρήση των γενετικά τροποποιημένων μικροοργανισμών στις βιομηχανικές ζυμώσεις el
heal.type Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία el
heal.secondaryTitle el
heal.keyword Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα el
heal.keyword Μικροοργανισμοί el
heal.contributorName el
heal.language gre el
heal.access free el
heal.accessText el
heal.license Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα el
heal.fileFormat PDF *
heal.recordProvider ΤΕΙ Πελοποννησου el
heal.publicationDate 2009-01-01 el
heal.abstract Η παρούσα εργασία αναφέρεται στη χρήση των γενετικά τροποποιημένων μικροοργανισμών στις βιομηχανικές ζυμώσεις.Παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά των μικροοργανισμών που χρησιμοποιούνται στις βιομηχανικές ζυμώσεις καθώς και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη γενετική τροποποίησή τους. Αναφέρονται χαρακτηριστικά παραδείγματα βελτιστοποίησης βιομηχανικών ζυμώσεων μέσω γενετικά τροποποιημένων μικροοργανισμών, ενώ έμφαση δίνεται στους κλάδους της βιομηχανίας τροφίμων, φαρμάκων και βιοκαυσίμων.Τέλος παρουσιάζονται κάποιες απόψεις σχετικά την ασφάλεια της χρήσης των γενετικά τροποποιημένων μικροοργανισμών στις βιομηχανικές ζυμώσεις καθώς και οι στάσεις του επιστημονικού κλάδου της Βιοηθικής απέναντι σε αυτούς. Η el
heal.advisorName Βαρζάκας, Θεόδωρος el
heal.committeeMemberName el
heal.academicPublisher ΤΕΙ Πελοποννήσου el
heal.numberOfPages 74 *


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση Αποθετηρίου


Σύνθετη Αναζήτηση

Πλοήγηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές